Ir trīs tirgotaji kas tirgo šis lampas. Vienu var redzet ebay zem kāda varda vina ir! Un ir vel viens tirgotaijs tirgu pieejams.
Mums visiem ir kontrakti ar ražotaju! Vairak vinas neizplata ne viens.
Mana cena ir 40% letak kā visiem
Neatradis nekur letaku pat tuvu tam.
Es tikai piedavaju un noreklamēju. Nespiezu ne vienam pirkt vinu!
Slēpts
03.03.2019. 20:13
Un ja atradīšu?
Slēpts
03.03.2019. 20:23
Ģirt, brīžiem Tevi nesaprotu... Tu tā demonstrē savu šaušanas prasmi? Nu labi - apsveicu, man tā nepadodas..;) Kāpēc tēlot vorošilovieti, ja likums atļauj bez steigas, precīzi notēmējot, medīt cūkas ar nakts optiku? Kāpēc to neizmantot? Pēc neprecīza, sasteigta šāviena, nakts mellumā meklēt to cūķi, vismaz man, nav ne mazākās vēlēšanās. Rukši palikuši tik maz un ja to pašu, ilgi gaidīto, sašauj un neatrod, man tas neliekas forši ...
Armand, meklēts ir ļoti, ļoti reti, pārsvarā visi uz vietas. Pirms šāviena vajag sagatavoties un spiest, tad kad būs, nevis raustīties, kas nu tag būs, tad ar lukturi tikai piekoriģē krustu un pārliecinoši dod virsū :D nešauju tālāk par simtiņu.
Slēpts
04.03.2019. 00:58
Jā, kā tad, tajās 2 sekundēs nepamuks un var paspēt mierīgi izšaut ... Ja arī nokrīt uz vietas, iet skatīties, o bļ... ,cūkas mamma...!! Vēlreiz atkārtošu, es un daudzi citi tādi vorošilovieši nesam, kas divās sekundēs paspēj mierīgi novērtēt kas ir kas, notēmēt un bez emocijām, neraustoties precīzi trāpīt pa skrejošu cūku.
Seit bûs tev ebay!
https://rover.ebay.com/rover/0...
Mums visiem ir kontrakti ar ražotaju! Vairak vinas neizplata ne viens.
Mana cena ir 40% letak kā visiem
Neatradis nekur letaku pat tuvu tam.
Es tikai piedavaju un noreklamēju. Nespiezu ne vienam pirkt vinu!