Jāni Sīmanson, paldies par atbildi. Iespējams tiešām veikalniece pārskatijās. Cik noprotu Tikkai 222.kl ir viena veida twists un tur nav variantu. Tā kā pats lādēt munīciju netaisos, varbūt tad tas 222 priekš medībām būtu gana labs. Mazāk jaudīgs un nelimitētos mazāk postītu? Tālāk par 150.m. medīt netaisos. Kungi, kam ir šis 222 kal. ierocis, izsakieties. Zinu, munīciju izvēle nav liela, bet gan jau piemērotu puļu būs iespēja piemeklēt un veikalu plauktos arī tik ātri neizzudīs. Kaut kur te forumā lasiju, kā daži mednieki uz mazajiem zvēriem ar 222 pat labāk izteicās ,kā pa 223. Esot nedaudz saudzīgāks, jo švakrāks, bet precizitāte tāda pat kā 223.
Slēpts
15.11.2019. 19:50
Protams, protams, tas mājražotājs pa velti strādā un labākajā variantā vēl piemaksā
...,nekas tur 222 švakāks par223 nav. info par munīcijas parametriem ir pieejama un salīdzināma. bija man tikka 595 kalibrā 222 . nokaitināja munīcijas cena . stobrā ari bija "dāvanā" no tirgotāja- ievērojams kariess. Iedevu ieroču darbnīcā un tika nomainīts stobrs uz 223 kalibru. ir liela munīcijas izvēle cenās no 0,5 līdz (pieļauju) 2,5 euro/patrona. sīkmedijumiem var izmantot medibu/sporta pilnapvalkus.lodes ātrums ap 900m/s ,nekas tur saārdīts netiek. Ir veikalos pat bezsvina municija 223 piem hornady-medijumu nespridzinās ,ēdamgaļu neindēs.,:) . protams, ja šauj ar "sprāgstošajām "svina galu lodēm ,tad ,...,neko .
..., 222 ir aizejošais kalibrs,munīcija dārga, tāpēc ari plinte lēta. , ja patīk ,tad jāpērk.
Vīri, ko sakat par CZ Sintetic 223Rem M14x1, twist''9'' un cena sia ieročos 795 eur ? No lētā gala ne ko jēdzīgāku nevaru atrast. Ideālāk būtu vēl ņeržas stobrs, tā tomēr ir praktiska fīča. Šādu plinti rokās nesu turējis, bet man jau viens CZ 550 - 3006.kal. koka laidi ir un esu ļoti apmierināts, vienīgi varēja būt drusku vieglāka. Esu šnellera piekritējs, tāpēc nospiediens un aizslēga darbība ir ļoti svarīga. Šis gan ar plastikāta laidi, vieglāks, cerams ka nebūs dikti graboša un prasti nostrādāta. Savagi plastmasā, rokās turējis esu un pašaudijies arī. Nu tā īsti pie sirds negāja ...
Slēpts
18.11.2019. 16:04
Iespējams arī Savage modeļi ir tādi, ka patīk paņemt rokās. Bet to ko šautuvē man piedāvāja, nu nebija priekš manis.. Plastmasa ļoti prasta, dubultā sprūda mēlīte man nav saprotama, jeb vienkārši esu pieradis pie savas CZ plintes,kura teicami nostrādāta riekstkokā un ar perfektu šnelleri. Arī aizslēgs slīd viegli, mīksti, bez ķeršanās, bez klaboņas, netipiski mauzera tipa aizslēgam.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
18.11.2019. 18:42
Zommers tirgo savage fcv12,loti labs un precizs verkis varmints laba laide ar aluminija kordu,resnais garais stobrs:)!
Slēpts
18.11.2019. 18:59
Savage ir ļoti precīzas, tiešām pārsteidzoši labas par tādu cenu. CZ kokā man pašam ir, laba, bet par parasto plastmasu neko labu nedzird. Ir CZ arī labas plastmasas, bet pie mums netirgo.
..., 222 ir aizejošais kalibrs,munīcija dārga, tāpēc ari plinte lēta. , ja patīk ,tad jāpērk.
Spriežot pēc ss, tiek iztirgoti vecie krājumi. T3 jau šķiet kādu laiku neražo un ir T3x. Kā arī nevienam nevajadzīgie kalibri