Šad tad palasu citus forumus. Pārsvarā automobilistu. Audi vai volvo fanu. Nav gluži tā, ka piecās minūtēs var visu atrast. Bet kaut ko jau var. Un tur tie noteikumi diezgan skaidri: Netaisi tēmu, ja jau ir bijusi. Netaisi offtopiku. Nebrauc virsū citiem dalībniekiem. Tas viss īsumā. Bet disciplīna tiek panākta ļoti vienkārši- neatbilstošos komentārus izdzēš. Tos, kuri meievēro noteikumus-izmet. Visa fiška. To dara administrātors. Šeit valda ļoti liela brīvība. Vai tas ir labi vai slikti nezinu. Varbūt, ka labi, jo mednieki taču ir disciplinēti, pieauguši un viņiem vagars nav vajadzīgs.
Bet tēmas kā podiņi- var pacensties trāpīt, var laist pa malām...
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
10.03.2019. 10:28
Eng-lv google tulkotais=daudz alkohola!:D
Slēpts
11.03.2019. 23:50
Ko mednieki domā par pietiek punkts com rakstu “Mežziņu mafija, lielākā slepenā un neatklātā mafija Latvijā”?
Es tikai jautāju. Man par to nav viedokļa. Un vai nav tā, ka arī medību platību palielināšanā/samazināšanā lielu lomu spēlē informācija?
Slēpts
12.03.2019. 00:10
Labi, tagad ir kaut kāds personas datu aizsardzības likums. Īpaši neinteresē, kamēr tas mani neskar. Bet man tāds novērojums: atliek kādam cilvēkam aiziet uz labākiem medību laukiem un sākās TĀDS trādi rīdi un ņigu ņegu, ka nevar mierīgi pasērot :D Brauc kā precinieki. Līgumi, papīri, tiri piri... Un visi, kam vajag visu zin. I par īpašumiem, i mantiniekiem. No kurienes? Tur roku uz pulsa?
Es arī gribu zināt!
Slēpts
12.03.2019. 00:23
“Gribam zināt, gribam zināt,
Ko mūs’ mīļais mednieks dar’:
Līgum’ slēdz, limit’ gāž,
Visi dara tā!”
Nu Gati mc tas jau ir kosmoss ko krievs no sevis izspiedis, nešaus,taču, paļajā ar iz 27 vai toz34, savādāk rietumnieki izsmies.
Ja tas bija domāts kā atbilde manam postam par МЦ, tad pirmkārt, mans vārds ir Guntis (profilā tas ir rakstīts), otrkārt nerunāju par gludo, bet vītni.
Bet tēmas kā podiņi- var pacensties trāpīt, var laist pa malām...
Es tikai jautāju. Man par to nav viedokļa. Un vai nav tā, ka arī medību platību palielināšanā/samazināšanā lielu lomu spēlē informācija?
Es arī gribu zināt!
Ko mūs’ mīļais mednieks dar’:
Līgum’ slēdz, limit’ gāž,
Visi dara tā!”
Ja tas bija domāts kā atbilde manam postam par МЦ, tad pirmkārt, mans vārds ir Guntis (profilā tas ir rakstīts), otrkārt nerunāju par gludo, bet vītni.
Likums aizsargā tikai dzīvu personu datus.