Gabaliņu sausu veļas ziepju paberzē gar čaulas kakliņu. Karsējot viņas diezgan izteikti maina krāsu uz tumši brūnu un melnu ap 400 grādiem. Video te (nav mans) [youtube::F0QRm2-wXtE]
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
15.04.2020. 08:11
Un tu ziepes ari izmanto ka indikatoru?Nezinu kapec,bet citi dzese visu cauli udeni/pareizi skaitas atlaidinat gaisa misinu!
Slēpts
15.04.2020. 08:16
man, pagaidām, šitāds. Vēl bez degļa, jo nevaru dabūt tādu kā gribu.
[youtube::7uS3GjhcUaM]
Slēpts
15.04.2020. 08:33
Jā, kā indikatoru. Galvenais - apmēram vienādi visas uzkarsēt, bez mašīnas vai indikatora grūti. Daži skaita sekundes ar metronomu, man vieglāk vizuāli. Ūdenī nemetu, metāla bļodā un gaisā dzesēju. 400 grādus jāsasniedz, citādi viss process notiek lēni. Bet nu, skatoties kā ražotāji katram čaulu tipam pielāgo programmu indukcijai, skaidrs ka ar gāzi to atkārtot nevar. No otras puses - ražotāji ir gatavi tev iestāstīt, ka nepieciešams miljons specifisku sūdiņu, lai tik atņemtu naudu. Neticu ka tam visam ir tāda nozīme, kā indukcijas aparātu ražotāji sola. Bet, man nav metalurģijas zināšanas, tādā līmenī lai ietu ar kādu strīdēties. Jā, atlaidinātā čaulā lodi iestumt vieglāk, ir sajūta ka pretestība vienmērīgāka, bet mērījis neesmu, un sajūtas mēdz būt mānīgas.
[youtube::7uS3GjhcUaM]