Nevar savus kolektīva večus uz šautuvi aiztriekt uzreiz skrien mainīt likumu, nevar kolektīva večiem iestāstīt ko saudzēt un ko nē izdomā dalīt licenzes sīkāk kategorijās, ja mums kolektīvā veči izdomā savādāk darīt vai varēs ar to špīsera atļauju bulli medīt?
Paldies visiem, kuri piedalījušies šīs iniciatīvas virzīšanā! Un tā tiešām ir problēma, jo negrib jau to buļļa licenzi šķērdēt norakstot špīseri. Es pats gaides medībās nešauju špīserus tieši šā iemesla pēc. Rezultātus jau mēs redzēsim pēc gada, kā būs pamainījies procentuāli, buļļu līdz 2 gadu vecumam, nomedītajs apjoms.
...Jāni,protams, Tavām bezgalīgajām zināšanām un prasmju apliecinājumiem medību jautājumos nav ne gala ne malas',:).bet, ātrumā skrienošam špīserim var ideāli saprast ,vai "antilopes" ragi ir līdz pusausīm ,vai divu un trīs ausu garumā. un tam erudītajam gaļeniekam bieži vien kolektīvā pasaka ,lai tos nepareizos ragus iebāž kādā savā cilvēka organisma caurumā un pie reizes uz kādu sezonu atbrīvo no pūlēm medīt piem. buļļus.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.03.2019. 16:13
Aivaram ego iesledzas :D!Protams visi atskir skrejosos un to ka virs ausim ari redz un sauj visi ar karabinem un labam optikam un ziemas pelecigaja laika visu saskata visiem perfekta redze un reakcija,tikai kad nogaz ko nevajag ,tad gan stav ka apmizies tels!
Plotnieka kungs
Tavi teksti te pēdējā laikā sāk ost,varbūt to tukšo grabēšanu vari pietaupīt?
Nav nekas personīgi,bet Tev pašam brīžam neliekas ka padaudz to drazu te vazā?
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.03.2019. 21:18
Kas par drazu ka esmu pret lai spiseri noraksta ka govi?Tas man liekas ir vienigais ko spej sie sabidit un neko citu nevar ari sabidit,kas ir saistit par un ar medibam!Tas ka daudzi bus par bij sen jau skaidrs,jo ta var viegli tikt no slidenas situacijas ara!Labak butu lapijusi citus robus medniecibas sakara,bet tas tikai manas domas,Pola kungs:)!
Palabojiet mani, ja kļūdos... Vai špīsers ar ausu garuma ragiem ir bullis vai nav pēc definīcijas? Un, ja jau ir tāda selekcionāra pārliecība, tad kur ir problēma tā bronzas, sudraba vai zelta buļļa vietā nomedīt to divgadnieki zinot, ka medaļnieki turpina audzēt punktus uz galvas? Vai tad mērķis nav tāds lai pa mežu staigā tikai medaļnieki... Tā manuprāt ir slēpta alkatība un divkosība... Ar buļļa atļaujam medījam medaļniekus, ar govs atļaujam ne govis, ne buļļus - ono kaut kādus... Un kur paliks šo divgadnieku trofejas? Apraks kopā ar ādām? Pārdos LT uzpircējiem? Protams katra brīva izvēle, bet gluži ētiski pret medījumu... Tas ir tikai manas pārdomas...
Tavi teksti te pēdējā laikā sāk ost,varbūt to tukšo grabēšanu vari pietaupīt?
Nav nekas personīgi,bet Tev pašam brīžam neliekas ka padaudz to drazu te vazā?