Neko neietekmē, rāda to pašu ko redz optika. Kā jau te minēja - var mainīties satvēriens, tāpēc mainās trāpījuma punkts. Bet realitātē- naktenieku tāpat lieto no atbalsta, var nesteidzoties ieplecot kā vajag. Nikno kalibru šāvējiem gan šis aprāts nederēs.
Šis ir mans video kur var redzet pielietojuma.
Izmantoju dienas laikā arī. Lai uzsfilmetu šaušanas bridi. Jo ir ieraksta funkcija tam verkim. Var uzlikt krasaino režīmu.
Slēpts
18.04.2019. 10:48
Katrs liek tēmekli ka ērtāk. Esmu redzējis tā uzliktus, ka tikai papīra stāvus šaušanai ir ērti - pilnā augumā un atliecoties atpakaļ. Tad papildus vietas šādam verķim vairs nav. Es lieku vairāk uz priekšu, galvu turot pozīcijā kas vairāk raksturīga triecienšautenes turēšanai. Aprunāto izstrādājumu pagaidām tik uz masenes sanācis lietot, nekādas neērtības ar ar acs pietuvināšanu tēmeklim nejutu.
Un plus vēl ir tads ka var izmantot dienas optikai.
Un iekartu nomemot no optikas var izmantot ka nakts monokolaru. Meklet zveru neuzliekot uz optikas. Jo uzliekas un nonemas no optikas sekunžu laikā.
un tad iemet šeit, cik cena Hubertā.
Izmantoju dienas laikā arī. Lai uzsfilmetu šaušanas bridi. Jo ir ieraksta funkcija tam verkim. Var uzlikt krasaino režīmu.
Un iekartu nomemot no optikas var izmantot ka nakts monokolaru. Meklet zveru neuzliekot uz optikas. Jo uzliekas un nonemas no optikas sekunžu laikā.