Kur Jūs tādus mednieku, alkašu kolektīvus raujat? Nezinu, par kuriem iet runa, bet man laikam palaimējies. Mums tādi kolektīvā nav. Esu bijis uzaicināts arī viesmedībās, arī tur viss zolīdi, bez ekšeniem! Ir bijis, ziemā dzinējs iekrīt bebra alā līdz padusēm ūdenī, tad gan veči kkur izraka ''pipariņu'' un čalis ierāva čarku asinsritei.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
23.02.2020. 08:26
:DNu te jau liels nopelns sievai!
Slēpts
22.02.2020. 23:14
Man patīk viens džeks, kuram sieva ir pieteikusi lai mājās gaļu nenes, šis iet un šauj uz nebēdu, piedalās visās aktivitāteēs arī ar alaholu, bet mājās šo vienmēr atved bez gaļas )))))
21.02.2020. 12:40
Ari mana kolektiva ir tadi,kas nevelk un sez tik ierauj un gaida,kad atvilks!Bet ir augstaka ari pilotaza,kas nah gandriz vai suta aizbrauc prom neka nedara un sivenam vel javed gala majas!Bet tas visas problemas rodas vaditaja vainas del parak demokratiska attieksme pret sada veida individiem!
Nu re, atbilde Mārim - ja kolektīvos radu būšanas un savādāk nevar tikt, jāmēģina ieprecēties :D Zinu gan vienu gadījumu, kad mednieks salaida ar kolektīva vadītāja meitu. Kad jaunieši pašķīrās, čalis no kolektīva arīdzan izlidoja kā korķis :)))
Un arī otrādi. Kolektīva vadītāja meitai bija draugs alkoholiķis, kauslis un bravūrīgs salašņa kurš kolektīvā tika uzņemts ka sen neredzēta labs draugs un tad gāja vaļā sūdi pa labi pa kreisi, apcelšana, ņirgāšanās un biedriem nepatika ,bet neko nevarēja izdarīt. Vēl divi gadi atpakaļ bija kolektīvā un kamēr citi vilka zvērus tikmēr sēdēja džipā ar konjaciņu un sēmuškām.
21.02.2020. 12:04
Katram jau ta sata sajuta ir loti atskiriga,skatoties pec musu deputatu sivenu purneliem,ta un prasas ierakt zeme,lai paliek tik cherdaks ara un talak ar beizboleni!:D
Pārnadžus bez limita...man patīk,labs joks. Tikai mazliet par ātru.Vajadzēja uz 1. aprīli
Bez vagara savas "bremzes" nezini? Un bezlimits neatceļ medību platību robežas , medī bez limita savā iecirknī, "viesmednieki" ir un paliek kriminālajā pusē jebkurā gadījumā.
Pie piemērotas barības bāzes (un tāda ir visā Latvijā), tas ir tikai un vienīgi laika jautājums.
Un arī otrādi. Kolektīva vadītāja meitai bija draugs alkoholiķis, kauslis un bravūrīgs salašņa kurš kolektīvā tika uzņemts ka sen neredzēta labs draugs un tad gāja vaļā sūdi pa labi pa kreisi, apcelšana, ņirgāšanās un biedriem nepatika ,bet neko nevarēja izdarīt. Vēl divi gadi atpakaļ bija kolektīvā un kamēr citi vilka zvērus tikmēr sēdēja džipā ar konjaciņu un sēmuškām.
Bez vagara savas "bremzes" nezini? Un bezlimits neatceļ medību platību robežas , medī bez limita savā iecirknī, "viesmednieki" ir un paliek kriminālajā pusē jebkurā gadījumā.