Kā tāds jaunais mednieks, kas visu pēc kārtas klapēs un nemāk uzvesties, kolektīvā vispāt tika uzņemts?
Nav tik vienkārši kā liekas . Ja jaunā mednieka tētukam pieder kādi 500 h līgumplatību kurās medī kolektīvs , tad tā ir problēma . Neņemt - zaudēt labas teritorijas , paņem ---grūts audzināšanas darbs . Labi ja izdodas iegrozīt smadzenes , ja nē , tad-----
Netālu no mūsu medību kolektīva robežām arī ir brašuļi, godīgie mednieki, kas uztaisijuši savu "kolektīvu" trīs vīru sastāvā. Sāka ar pārdesmit ha un nu jau ir vairāki simti hektāru medījamo platību. Tik slēdz līgumus ar kaimiņu kolektīva zemes, mežu īpašniekiem un ņem nost platības kaimiņu kolektīviem. Jā, protams tas viss tiek darīts "godīguma" vārdā. Tur nauda ņipričom! Rezultāts - pirmajos gados dižojās ar zelta trofejām un no bagātīgās medījamo zvēru faunas, kas bija iepriekšējiem kplektīviem, palikušas dažas stirnas un pa kādam nelimitētajam.. Jā, zemes īpašnieki priecīgi. Lauki tīri no pārnadžu pēdām..
Slēpts
26.02.2020. 17:05
Plotniek, cik Tev gadu? Tā paaudze, kura nezin, ka par to lielo muti var arī nopelnīties. Ja Jums kolektīvā pienemts ar muti braukt, un, kā tautā saka-*irst, tad dari to tur. Ja ir jautājumi par manu personu- jautā.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
26.02.2020. 17:42
Viestur,es neprasu cik tev gadu un kads izmers tavai sievai utt,man tas liekas nepieklajigak neka sitos meslus rakstit!Nu vot 3mednieki var izdarit vairak neka kolektivi apkart,jo ir skanosais un sakari!
Slēpts
26.02.2020. 18:00
p.s. Iepriekšējā komentā nepareizi uzrakstījās. Nevis daži simti, bet nu jau daži tūkstoši ha, medījamo platību.
Slēpts
26.02.2020. 18:24
To sauc par viedokli. Ja vińš nav pieńemams, tad pamato kāpēc? Un izskaidro savu nostāju. Skaidri, saprotami un ar cieńu. Ja viss, uz ko esi spējīgs ir izmest glupas replikas ar nepārprotamu vēlmi vienkārši uz*irst, kādam citam diskusijas dalībniekam tad man Tevis pat tā īsti nav žēl... Es arī varu uzrakstīt, ka Tavi teksti ir mēsls. Bez jebkādiem paskaidrojumiem. Un tas būs tuvāk patiesībai.
Man jau liekas, šī diskusija tika speciāli izveidota, lai izzondētu mednieku viedokli, kā reaģēs uz jaunajām pārmaiņām. Galvenais, pieņemt vajadzīgos lēmumus, likumu par pārnadžu bezlimitu, ikgadējo nodevu strauju pacelšanu un kas nevar samaksāt, ar kāju pa pēcpusi. Bet kam būs kāposts, ar verienu varēs darboties. Kā teikt - u meņa vse dokumenti vporjadke.
Ja Jums kolektīvā pienemts ar muti braukt, un, kā tautā saka-*irst, tad dari to tur.
Ja ir jautājumi par manu personu- jautā.
Es arī varu uzrakstīt, ka Tavi teksti ir mēsls. Bez jebkādiem paskaidrojumiem. Un tas būs tuvāk patiesībai.