Trūkstot jauno mednieku. Es kaut kā neesmu redzējis nevienu sludinājumu, ka kolektīvs meklē jaunas asinis. Pretējo gan ir nācies lasīt. Tas ir, ka nevar atrast kolektīvu. Uz kādiem nosacījumiem tikt kolektīvā, tas jau ir cits jautājums. Man ir nācies dzirdēt tādu frāzi ,, kolektīvā nav brīvas vietas". Es tikai nesaprotu,kur īsti nav tās vietas.
Šobrīd nevar tikt kolektīvos - esmu uzrunājis vairākus (zinot, ka tur vidējais vecums ir virs 60, kvotas paliek pāri, ir problēmas ar bebriem mežos, pašiem nav jaudas un vēlmes dambjus jaukt utt.), bet no malas ņemt cilvēku negribas. Zinu, ka pieredzes man nav, bet es jau arī neprasu uzreiz, lai ļauj man tikai šaut. Esmu ar mieru iet dzinējos, tornīšus celt un labot, tos pašus bebrus apmedīt, lai neposta lieki. Iekrātu pieredzi, palīdzētu, un tad ar laiku medītu...
Ar kolektīviem ir īpatnēji, uzņemt jaunus negrib, bet ja tev ir kādi 500 - 1000 ha zemes, paņems ar atplēstām rokām. Un otra nesaprašana- ir vīri kuri skaitās divos un vairāk kolektīvos. Kas šie ir pa fruktiem???
Hmm, kāpēc tāds izbrīns par 2 kolektīviem? Es arī šobrīd esmu vienā (mazā, radu) kolektīvā, un taisos stāties vēl vienā, kas man fiziski ir 5x tuvāk. Tajā mazajā nav ne dzinējmedību, ne aļņu.
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
19.02.2020. 18:54
Nu re, atbilde Mārim - ja kolektīvos radu būšanas un savādāk nevar tikt, jāmēģina ieprecēties :D Zinu gan vienu gadījumu, kad mednieks salaida ar kolektīva vadītāja meitu. Kad jaunieši pašķīrās, čalis no kolektīva arīdzan izlidoja kā korķis :)))
Pārnadžus bez limita...man patīk,labs joks. Tikai mazliet par ātru.Vajadzēja uz 1. aprīli
Bez vagara savas "bremzes" nezini? Un bezlimits neatceļ medību platību robežas , medī bez limita savā iecirknī, "viesmednieki" ir un paliek kriminālajā pusē jebkurā gadījumā.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.02.2020. 12:04
Katram jau ta sata sajuta ir loti atskiriga,skatoties pec musu deputatu sivenu purneliem,ta un prasas ierakt zeme,lai paliek tik cherdaks ara un talak ar beizboleni!:D
Nu re, atbilde Mārim - ja kolektīvos radu būšanas un savādāk nevar tikt, jāmēģina ieprecēties :D Zinu gan vienu gadījumu, kad mednieks salaida ar kolektīva vadītāja meitu. Kad jaunieši pašķīrās, čalis no kolektīva arīdzan izlidoja kā korķis :)))
Un arī otrādi. Kolektīva vadītāja meitai bija draugs alkoholiķis, kauslis un bravūrīgs salašņa kurš kolektīvā tika uzņemts ka sen neredzēta labs draugs un tad gāja vaļā sūdi pa labi pa kreisi, apcelšana, ņirgāšanās un biedriem nepatika ,bet neko nevarēja izdarīt. Vēl divi gadi atpakaļ bija kolektīvā un kamēr citi vilka zvērus tikmēr sēdēja džipā ar konjaciņu un sēmuškām.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.02.2020. 12:40
Ari mana kolektiva ir tadi,kas nevelk un sez tik ierauj un gaida,kad atvilks!Bet ir augstaka ari pilotaza,kas nah gandriz vai suta aizbrauc prom neka nedara un sivenam vel javed gala majas!Bet tas visas problemas rodas vaditaja vainas del parak demokratiska attieksme pret sada veida individiem!
Šobrīd nevar tikt kolektīvos - esmu uzrunājis vairākus (zinot, ka tur vidējais vecums ir virs 60, kvotas paliek pāri, ir problēmas ar bebriem mežos, pašiem nav jaudas un vēlmes dambjus jaukt utt.), bet no malas ņemt cilvēku negribas. Zinu, ka pieredzes man nav, bet es jau arī neprasu uzreiz, lai ļauj man tikai šaut. Esmu ar mieru iet dzinējos, tornīšus celt un labot, tos pašus bebrus apmedīt, lai neposta lieki. Iekrātu pieredzi, palīdzētu, un tad ar laiku medītu...
Bez vagara savas "bremzes" nezini? Un bezlimits neatceļ medību platību robežas , medī bez limita savā iecirknī, "viesmednieki" ir un paliek kriminālajā pusē jebkurā gadījumā.
Un arī otrādi. Kolektīva vadītāja meitai bija draugs alkoholiķis, kauslis un bravūrīgs salašņa kurš kolektīvā tika uzņemts ka sen neredzēta labs draugs un tad gāja vaļā sūdi pa labi pa kreisi, apcelšana, ņirgāšanās un biedriem nepatika ,bet neko nevarēja izdarīt. Vēl divi gadi atpakaļ bija kolektīvā un kamēr citi vilka zvērus tikmēr sēdēja džipā ar konjaciņu un sēmuškām.