ja daudz saut tad iz , tikai riekstkoka laidne var plaisat , tozenes vairak izlurkajas , bet ir labojamas un vieglakas , bet vispar kaa paveiksies , abas viema limena , ir janem tas, kas labak plecaa staav
Man ļoti patika vecā Iž-12,labi krita pie pleca,zvēri tāpat.Iž-27 izskatās robustāka,smagnējāka.No tozenēm patīk arī tās pirmās, kuras jaucās ārā bez sānu sviras palīdzības.Pats galvenais,lai ierocis ērti krīt pie pleca,un abi stobri iet vienādi precīzi.Munīciju pēc tam jau pielasīsi.
To 27-tās vizuālo robustumu var vienkārši likvidēt - meistaram pāris stundu darba to pagali apdrāzt un padarīt vēl gaisīgāku kā bija 12-tajai. :) Jo atšķirās jau (gandrīz) tikai koks.
nu esu šāvis pa biškai ar abām... esu iesācejs tapeec par citiem stobriem neko nezinu.. ekspermentus ar ccitaam markaam taisiit negribas... vispaar pasam labaak patika toz - eertaaka likaas.... nu cenas gan iž gan toz apmeeram vienaadas...
Runājot par bises izvēli. Esmu arī jaunais mednieks,pirms laika saskāros arī ar bises izvēli. Domāju starp TOZ 34 un IZ 27. Pats es izvēlējos TOZ 34 ,gana labs ierocis ,pagaidām neteiktu ka baigi slikts.Runājot par cenu starpību ,tās ir dažādas. Rīgā TOZ maksāja apmēram 260 Ls, bet pabraucot tālāk no Rīgas ,Gulbenē es nopirku par 209Ls.Bet kaut cik celš arī jārēķina. Un IZ 27 Gulbenē arī lētāks.
Jautājums tāds, vecā kaluma vai jaunā ? Ja vecā, viennozīmīgi IŽ. Kāpēc ? Ar TOZ-u var paveikties, bet var arī nepaveikties. Par jaunajiem nav komentāru.
Info par šo stobru salīdzinājumiem manuprāt vajadzētu būt šajā forumā, otrajā ir točna.
man patik labak IZ, tiri subjektivi. Pietastaka un taa. Bet ja butu japerk paskatitos ko vel citi piedava. Tagad cik zinu turku ieroci sak paradities kadi ir tie?
Cena? Ticiibas jautaajums?
Info par šo stobru salīdzinājumiem manuprāt vajadzētu būt šajā forumā, otrajā ir točna.