Martin, tu foruma rakstiji par remington lodem ka esot parbaudijis tad ludzu pastasti kur un pa cik iegadajies?
Slēpts
28.07.2008. 19:54
Nu tad jau būs vien jālec ratos un jāapbrauc visas bodes, jo veikalniekam tas ir pārāk dārgs prieks turēt uz vietas optikas lielā klāstā. :(
Izpēti kolektīva večiem kādas optikas - varbūt kāda iepatīkas un tad zināsi ko meklēt.
Ja tureju rokas Meopta Meostar, bet vai tad japērk pirmais ko redzu. Ta ka vēlos pirkt pirmo optiku tad velētos salidzināt vairākus modeļus.Nevēlos kost pirkstos pēc tam redzot ko citu. Nav neviena parliecinoša argumenta par konkrētu modeli ne šaja foruma ne arī no man pazīstamiem medniekiem, tapēc esmu grūtas izvēles priekša, ko pirkt...
Slēpts
27.07.2008. 21:58
Nunezinu sestdien biju Hubertā un lūrēju kā plauktā stāv Waltheri, Shirstoni, Meoptas un Leicas kopā kādas padsmit - i prasīt nevajadzēja lai parāda. Plus vēl pilns Swaro stends.
[..."bet par optiku nav ne jausmas.
Vēletos uzzināt kur ir daudzmaz sakartīga izvēle. Doma ir vismaz virs 500ls"]
Roland! Meopta Meostar 3-12x56 ar izgaismoto punktu maksā 620 Ls (kā tev gribājās) un ir labas kvalitātes produkts - sestdien stāvēja vitrīnā, pat rokās paturēju :D Tiek ražota bijušajā Zeis rūpnīcā Čehijā.
Ja SWAROVSKI bija, bet neesmu vēl gatavs atdot 1500Ls par optiku.Bet man ka klientam netika piedavāts apskatei Tevis (Gati Bitān) nosauktais optiku klāsts, tapēc jau arī rakstu ko man piedāvāja.
P.S. Neņem ļauna.
Pareiz Kristap, mājas lapa ir ļoti vajadzīga, bet vēl līdz šim neesam atraduši kas mums to var pilnveidot, jo pamats jau ir tapis sen, bet informācijas izvietošanu ar pareiziem aprakstiem neviens neuzņemas, jo ar daudzām mājas lapu datorfirmām ar kurām esmu kontaktējies neko nesaprot no medībām, ieročiem, munīcijas, optikām un t.t. Finālā man pašam tas ir jādara, bet ņemot vērā cik tas ir liels un nopietns apjoms, tad tam man fiziski netliek laika, jo negribas, lai šī mājaslapa būtu kautkāds nepabeigts un nesakārtots pasākums kurš kļūtu par vēlvienu apsmiekla objektu mūsu mazajā mednieku saimē!
Ja kādam ir vēlēšanās, saprašana un nopietna attieksme pret šāda projekta īstenošanu, tad es būšu ļoti priecīgs noslēgt darījumu un sadarboties!Gaidu piedāvājumus!
Nuuu, ar veikalnieka k-gu strīdēties nevajag! Gatis savu bodi pārzin, ne pa velti, pēc abos forumos lasāmajiem komentāriem, Huberts tiek atzīts kā viens no Latvijas labākajiem veikaliem:) Pēdējais laiks taisīt interneta mājaslapu, kurā būdu redzams viss uz attiecīgo mirkli veikalā pieejamais preču klāsts! Pēc tam jau var arī domāt par i-veikalu...
Ko Jūs Roland uzskatāt par normālu veikalu? Nezinu kur Jūs skatījāties, bet pieejamas ir 4 veidu SHIRSTONE Gold, 2 veidu MEOPTA, 1 DOCTER, 3 SCHMID&BENDER, 2 DELTA Titanium un 5 veidu SWAROVSKI. Ja nepamanījāt veikalā lielu firmas SWAROVSKI stendu, tad varbūt Jūs tās neuzskatāt par optikām? Vispār medību sezona ir pašā karstumā un tāpēc daudzu modeļu nav, jo pusei no šīm firmu optisko tēmekļu piegāde ir 6 - 8 mēneši un paredzēt pusgadu iepriekš kas būs topā ir grūti. Un vispirms jau ir jāzin ko tad īsti vēlies!
Andri? Kādi Leica optiskie tēmekļi ir ZOMMERĀ pieejami?????????????
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.07.2008. 17:25
Aizej uz Zommeru tur ir Leopold Buschnell Zeiss Leica. Domāju ka no šiem varēsi sev ko piemērotu atrast. Savējos binokļu tālmērus tēmekļus visus esmu pircis tikai un vienīgi tur.
Klausiju ieteikumam un aizbraucu uz Hubertu, bet esmu vīlies.
Tur bija tikai viena SHIRSTONE, viena MEOSTAR, viena DOCTER, un trīs SCHMID&BENDER,
Jautājums vai tāds ir normāls optiku piedāvājums. Vai tiešām nav Latvijā neviena normāla veikala.
Izpēti kolektīva večiem kādas optikas - varbūt kāda iepatīkas un tad zināsi ko meklēt.
[..."bet par optiku nav ne jausmas.
Vēletos uzzināt kur ir daudzmaz sakartīga izvēle. Doma ir vismaz virs 500ls"]
Roland! Meopta Meostar 3-12x56 ar izgaismoto punktu maksā 620 Ls (kā tev gribājās) un ir labas kvalitātes produkts - sestdien stāvēja vitrīnā, pat rokās paturēju :D Tiek ražota bijušajā Zeis rūpnīcā Čehijā.
P.S. Neņem ļauna.
Ja kādam ir vēlēšanās, saprašana un nopietna attieksme pret šāda projekta īstenošanu, tad es būšu ļoti priecīgs noslēgt darījumu un sadarboties!Gaidu piedāvājumus!
Andri? Kādi Leica optiskie tēmekļi ir ZOMMERĀ pieejami?????????????
Tur bija tikai viena SHIRSTONE, viena MEOSTAR, viena DOCTER, un trīs SCHMID&BENDER,
Jautājums vai tāds ir normāls optiku piedāvājums. Vai tiešām nav Latvijā neviena normāla veikala.