Ja kāds tik loti mīl savu savage, tad vinam dzīve tiešām sūra...
Tautas metode: Nem tīrāmo štoku. Iecentrē kā pus polšu ezerā- apmēram ap vidu. Spiež gaili. Ja štoka rokturīts uzlēks augstāk par savu pakalu - barnauls aizies...
Slēpts
31.10.2018. 17:05
Krūmiņa kungs. Jūs kā sevis cienošs mednieks un arī mūs cienošs, izlasiet ko esat šeit sarakstījis un nopietni padomājiet. Citēšu Jūsu rakstīto: ''...ir jāsakārto valstī vienreiz mednieku apmācība. Nezin elementāras lietas. Aber ar muti brauc. Es sevi cienošs mednieks...'' ...''Es ,piemēram, mediju pielavoties dzīvniekam, kamēr viņš guļ. Un iešauju deniņos. Uzskatu, ka tas ir vienīgais pareizais veids. Arī pīles. ''
Sevi cienošais, Krūmiņa kungs, silti iesaku palasīt mednieku noteikumus, likumus un arī ētikas normas medijot.
Slēpts
31.10.2018. 17:22
Zināji, ka atsperes ir arī dzinējos? Pie vārstiem piemēram. Tad nu iedomājies: dzinējs darbojās ar 3000 apgr/min. Parēkinam cik reizes vina nostrādās stundas laikā. Pēc tam varam rēkināt tālāk- cik reizes vina nostrādās starp regulēšanas intervāliem, kas var būt simti vai tūkstoši stundu. Un dzinēju var noslāpēt tā, ka kāda vienmēr paliks saspiestā stāvoklī...
Simto dalu reižu izšauj, dinamiki, un domā līdzi, vai vajag taisīt no plastilīna, ja jau ir tā, kā saki.
Atsperes ir arī automātiskajos ieročos, ar kuriem izšauj tūkstošiem reižu. Starp citu...
Slēpts
31.10.2018. 17:36
Filtrē! Un necepies. Gudrs vienmēr šaubās. Bet pašpārliecinātība un mednieku stāstini dažkārt klūst tiešām kaitinoši, tāpēc ar ironiju un sarkasmu var tīri labi izfiltrēt, kuru var aizsūtīt “ar spaini pēc kompresijas”
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
31.10.2018. 17:45
Celmin tu no otras mainas esi pamodies ka tadi murgi jau aiziet?
Slēpts
31.10.2018. 17:47
Un ja tiešām , Krūmiņa kungam ,aiz gara laika nav ko darīt un sajucis vakars ar rītu, iesaku patrennēties datorà, iziet mednieku eksāmenu, lai iegūtu mednieka apliecību. Ja pareizi atceros adresi - www....
Slēpts
31.10.2018. 17:52
www...
Slēpts
31.10.2018. 18:19
Es pa dienu gulu. Kā zvēri. Bet apliecība man jau ir. jaunā-plastikāta.
Tautas metode: Nem tīrāmo štoku. Iecentrē kā pus polšu ezerā- apmēram ap vidu. Spiež gaili. Ja štoka rokturīts uzlēks augstāk par savu pakalu - barnauls aizies...
Sevi cienošais, Krūmiņa kungs, silti iesaku palasīt mednieku noteikumus, likumus un arī ētikas normas medijot.
Simto dalu reižu izšauj, dinamiki, un domā līdzi, vai vajag taisīt no plastilīna, ja jau ir tā, kā saki.
Atsperes ir arī automātiskajos ieročos, ar kuriem izšauj tūkstošiem reižu. Starp citu...