Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.08.2008. 19:46
Ja jau mednieku forumā ir parādijušies veģetārieši es izdomāju ka veģetāriešu forumā var parādīties mednieki. Domāts darīts- reģistrējos (bija grūti, jo esmu tikai neaptēsts mednieks :)) )
ieliku pat vienu komentu http://www.vegetarisms.lv/foru...
ja kādam nav slinkums variet pievienoties!!!
palasiju mazliet vairāk viņu forumu. ne ta smieties ne raudāt. rīktīgi tumsoņas. citēju:
Man vēl nopietnāka liekas cita problēma - cāļus un teļus, kas izrādās gailīši un bullīši, agrāk vai vēlāk nogalina, jo no tādiem nevar izspiest ne olas, ne pienu… Viņi industrijai vienkārši nav “derīgi”. Patiesībā, iespējams, ka “dējējvistu” un “slaucamgovju” likteņi pat ir vēl skarbāki (diez vai to var izmērīt) nekā “gaļas dzīvniekiem”.
Šīs vistas un govis pie dzīvības tiek turētas pat ilgāk un galu galā nonāk tajā pašā kautuvē.
It kā kaut kur ārzemēs esot kaut kādas iestādes, kas daļu no šiem “liekajiem” dzīvniekiem uztur kā pansionātā, bet šaubos vai tāda labdarība ir pārāk izplatīta. Kamēr kaut kas tāds nav kļuvis par normu un “liekos” cāļus un teļus joprojām vienkārši izmet atkritumos vai sūta uz gaļas kombinātu, es pat negribu apsvērt domu par piedalīšanos tās lietas atbalstīšanā…
un kā ar tiem vegāniem? tie tak neēd ne olas ne piena produktus. gotiņas tak tiek mocītas lai iegūtu pienu un vistiņas ari. par šitiem man vispār nesaprašana. tie veģetārieši kam negaršo, tos es saprotu.
tak lai neēd, ja negrib, bet lai citiem virsū nebrauc. Bij man reiz skuķe pazīstama. Kļuvusi par veģetārieti pēc tam, kad cūku bēres redzējusi. Un nekas. Normāli kontaktējāmies. Bet makaronus viņa varen garšīgi prata taisīt.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
ieliku pat vienu komentu http://www.vegetarisms.lv/foru...
ja kādam nav slinkums variet pievienoties!!!
Man vēl nopietnāka liekas cita problēma - cāļus un teļus, kas izrādās gailīši un bullīši, agrāk vai vēlāk nogalina, jo no tādiem nevar izspiest ne olas, ne pienu… Viņi industrijai vienkārši nav “derīgi”. Patiesībā, iespējams, ka “dējējvistu” un “slaucamgovju” likteņi pat ir vēl skarbāki (diez vai to var izmērīt) nekā “gaļas dzīvniekiem”.
Šīs vistas un govis pie dzīvības tiek turētas pat ilgāk un galu galā nonāk tajā pašā kautuvē.
It kā kaut kur ārzemēs esot kaut kādas iestādes, kas daļu no šiem “liekajiem” dzīvniekiem uztur kā pansionātā, bet šaubos vai tāda labdarība ir pārāk izplatīta. Kamēr kaut kas tāds nav kļuvis par normu un “liekos” cāļus un teļus joprojām vienkārši izmet atkritumos vai sūta uz gaļas kombinātu, es pat negribu apsvērt domu par piedalīšanos tās lietas atbalstīšanā…