Piekrītu Andrim Grīniņam. Un vēl dzīve ir pierādījusi, ka "automātisti" izšauj vairāk munīcijas un ne vienmēr vairāk nomedī. Vai ir liela jēga no automāta, ja atļauts ne vairāk kā 3 patronas aptverē (ja nepērk ar domu šmaukties). Kādu laiciņu staipīju "FABARM" pusautomātu, bet esmu laimīgi atgriezies pie TOZ-34E un nejau tāpēc, ka būtu sliktāk kritis, bet vienkārši sapratu tas nav man. Sapņoju par klasisku divstobreni piem. "SAUER". bet maksā dārgāk kā karabīne.:(
Jāni! Ja tā būs tava pirmā plinte tad labāk nesteidzies ar izvēli. Te jau katram ir sava taisnība. Mēģini pacilāt, ja iespēja pašauj, analizē un tad tikai pērc.
negribās jau itkā steigties ar izvēli. par pielikšanu pie pleca to jau jutīs vai der vai nē par izšaušanu man kautkā liekas ka es tā īsti nesapratīšu vai ir labi. tad jau manīs. kad gatavošos pirkt tad atkal būšu klāt pec jūsu padoma.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
11.08.2008. 15:37
Manupraat gludajam ir jaabuut paarlauzhamam :)
nu vienkaarshi taapeec, ka bisei taadai ir klasiski jaabuut ... atceros, kad savaa laikaa arii ar draugu domaajaam, ko pirkt automaatu vai lauzhamo ... uhhh ... ko tikai mees nesadomaajaamies ... reaalu un neapstriidamu argumentu par labu vienam vai otram vienkaarshi nav :(
tad arii palikaam pie taa, ka jaapeerk ir paarlauzhamaa ... jo taa vienkaarshi ir klasika!
Cik vispaar naudas esi nodomaajis izteereet? varbuut tie koleegju ieteikumi par benelli utt ir viekaarshi lieki, jo esi gatavs nolikt piemeeram tikai 350ls un viss ...
BTW! jaunajaa MMD Lija piedaavaa atlaides uz Berettaam uzraadot reklaamu 10% :))))))))) Prieksh Lijas nedzirdeets daasnums :))))
nu benelli diezvai es pirkšu par to es esmu pārliecināts. bet zini gribās jau vienmēr pa lētāko bet to labāko. bet visvairak es tiecos uz iž. pirmkārt labas atsauksmes otrkārt laba cena.
ja nemaldos tad par 120 modeļa iž bisi es zvanīju uz talsiem cena manliekas bija kautkur ap 300 ls. a tā ir taisnība ka pēdējie iž modeļi nāk ar rūpnīcas brāķi stobriem. uz 50m starpība paliela esot
es tikai pateicu kas man ir un ko domaaju jo citi tak par sauer un citiem stobriem arii raksta..... man divi pazinnas paneema jaunus iz 27em. sauj kriit gan piiles gan buki.... pats arii gribeeju iz bet man ietieca toz esot ilgaaks muuzs...
nu vienkaarshi taapeec, ka bisei taadai ir klasiski jaabuut ... atceros, kad savaa laikaa arii ar draugu domaajaam, ko pirkt automaatu vai lauzhamo ... uhhh ... ko tikai mees nesadomaajaamies ... reaalu un neapstriidamu argumentu par labu vienam vai otram vienkaarshi nav :(
tad arii palikaam pie taa, ka jaapeerk ir paarlauzhamaa ... jo taa vienkaarshi ir klasika!
Cik vispaar naudas esi nodomaajis izteereet? varbuut tie koleegju ieteikumi par benelli utt ir viekaarshi lieki, jo esi gatavs nolikt piemeeram tikai 350ls un viss ...
BTW! jaunajaa MMD Lija piedaavaa atlaides uz Berettaam uzraadot reklaamu 10% :))))))))) Prieksh Lijas nedzirdeets daasnums :))))
ja nemaldos tad par 120 modeļa iž bisi es zvanīju uz talsiem cena manliekas bija kautkur ap 300 ls. a tā ir taisnība ka pēdējie iž modeļi nāk ar rūpnīcas brāķi stobriem. uz 50m starpība paliela esot