Manuprāt, ka ļoti labi noder teiciens: "Nav ko svešā pirtī kašķi meklēt!". Bet ja nu viņi tik ļoti vēlas maitāt mums dzīvi ar savām absurdajām idejām par medību platību apsaimniekošanu un skatījumu uz lietām "KAS IR HUMĀNI UN KAS NAV" vienīgaja vietā, kur medniekiem papļāpāt un argumentēti padiskutēt, tad nu gan īpaši savus viedokļus nevajag turēt pie sevis. Tik laikam jāņem vārā, ka ar slimajiem vienmēr vēlams pa labam...
Ilgvar,es jau nevienu neapsaukāju,tikai uzskaitīju iepriekšējo rakstītāju lietotos epitetus...Es nebūt nepretendēju uz to,lai tieši mans ieteikums - ignorēt oponentus - būtu tas labākais,vienkārši no pieredzes zinu,ka tas ir efektīvi.Jā, un pie reizes par makšķerniekiem.Pat nerunāšu par tām zivīm,kuras tiek samestas maisiņos nosmakšanai,izmantotas ēsmai vai vēl labāk,n-tās reizes noķertas un palaistas atpakaļ.Tas asociējas ar uz nāvi notiesātā vešanu uz nošaušanu...un atpakaļ.Mednieki gan neko tādu nedara,nomedī,un viss.Te gan humānistiem būtu par ko pavārīties.
nuja, āķu saplosītas mutes un rīkles, plus vēl dekompresija un peldpūšļa pārplīšana, ja no lielāka dziļuma izrautas... Toties humāni atlaistas, pie tam aukstas un glumas, tāpēc "humānistu" ievērības necienīgas.
Dabiski, svešā pirtī kašķi nav ko meklēt, taču, ja čurā uz galvas, nav jāsaka, ka lietus līst...
Dabiski, svešā pirtī kašķi nav ko meklēt, taču, ja čurā uz galvas, nav jāsaka, ka lietus līst...
Arni, ieskaitīts. :D