Kā jums patika tas kā LNT ziņās tika runāts par maizes atrašanu mežā!!!:D
Es vienkārši smējos,jo es piemēram tam veikalam kurs manamedību kluba platībās izgāstu vecās maizes kravas būtu ļoti pateicīgs un rosinātu viņus lai veco maizi ved uz mežu biežāk!!!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.09.2008. 21:09
Mārupes cūkām šad tad tiek keksi un magoņmaizītes :)))
Vienreiz savedu pāris kastes banānu- arī garšoja. Apelsīnus izbrāķēja tomātus sapūdēja. Kāpostus ēda gariem zobiem. Brokuļus tāpat. Jāsaka ka cūkām maize ir otrā vietā aiz kukurūzas !!!!
Tā kā LNT lai atbrauc pie manas barotavas varēs uzņemt vēl vienu sižetu :)))
Senči ar vārdu maize saprata ko citu, bet tagd tā ir izšķērdība. Paskatoties vēsturē- nosviedi zemē maizi - pa ausīm dabūt varēji, jo to uzskatīja par svēdību, ko ne vienmēr varēja dabūt(pajautajiet vecmammām), bet tagad ar to baro meža zvērus(labākajā gadījumā) vai met miskastē.
Es vienkārši smējos,jo es piemēram tam veikalam kurs manamedību kluba platībās izgāstu vecās maizes kravas būtu ļoti pateicīgs un rosinātu viņus lai veco maizi ved uz mežu biežāk!!!
Vienreiz savedu pāris kastes banānu- arī garšoja. Apelsīnus izbrāķēja tomātus sapūdēja. Kāpostus ēda gariem zobiem. Brokuļus tāpat. Jāsaka ka cūkām maize ir otrā vietā aiz kukurūzas !!!!
Tā kā LNT lai atbrauc pie manas barotavas varēs uzņemt vēl vienu sižetu :)))
P.S. Banānus esu vedis - jau iepujušus, no bodes. Suķi noēda vienā setā!