Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.09.2008. 12:54
Klaavs:
Vai tad esi izleemis 2s-tobrene vai 1/2-automaats?
Tas jau taads viens no pirmajiem leemumiem, kas jaapienjem :)
Es personiigi izveeleejos divstobreni, jo nekaadu paarliecinoshu argumentu par labu 1/2 automaatam vai 2-stobrenei nebija, tas nu arii izleemu, ka bisei ir jaabuut klasiskai, tobish 2-stobrenei :)
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
08.09.2008. 17:42
1/2automāta trūkums ir kādas patronas pēc kārtas saliksi tā būs jāšauj, bet divstobreni dažreiz var pat pārlādēt, tā kā ieteiktu divstobreni, pašam ir FinnClassic, pēc tam piepirku klāt spico stobru.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.09.2008. 18:28
Nu jaa, par 2K Ls var jau daudz ko nopirkt ... ja runa ir par 2-stobreneem, tad jau buus vien uz miiljoto LIJU jaastuuree :)))) tur vinjiem laba izveele ar Beretta. Uz peedeejaa vai priekshpeedeejaa MMD vaaka bija atlaides :) ... citaadaak no vinjiem pat 5Ls nevar "iztresiit" :)
Man pasham ir Beretta Silver Pigeon S, 76cm ir ok ... gan ar lodi labi, gan pa shkjiivjiem, gan arii izskatas smuki :)
Noveerotais truukums, aktiivi shaujot pa shkjiivjiem, peec kaadaam 25 patronaam, var briizhiem buut jaapieliek speeks, lai paarlauztu. Nu nav jau taa ka pret celmu, bet nu nav taa kaa aukstai :)
Koleegjim is Emilio Rizzini, tur itkaa taadi joki nav noveeroti, tachu apdare un izpildijums vairaak taa kaa manuaals, manai Berettai ljoti liels high-tech ... ideaali bliivi salaidumi utt ....
Veel iesaku padomaat par to, vai vajaga njemt bisi ar spiidiigu patrontelpu/kasti ... ja shauj pret sauli, tad ir bijis, kad no taas taaaaa atspiid, ka nav iespeejams shaut. Melnaa vareetu buut praktiskaaka, bet baltaa smukaaka :)
Sakrājis, ta sakrājis. Bet izvēli jau ietekmē fakts - kāds ir Tavs patreizējais arsenāls? Ja tikai šķēps un kaķene, tad noteikti un nešaubīgi divstobrene kā pirmais (universālais) ierocis. Ja kaut kas jau seifā kaltējas, tad gan var sākt mocīt sevi ar domām par izvirtībām. :D
Nu pašam ir viena Ižene pusklabējusi kuru dabūju no radinieka gandrīz pa velti.. Itkā jau šauju un krīt labi, bet cik tad ilgi tā vairs vilks, tapēc ir doma iegādāties ko jaunu un ja reiz pērk tad pērk labu kas man kalpos ilgi.. Nu būs jau laikam jāapskata tās Berettas, viens paziņa ar ieteica aplūkot.. Eij nu sazin varbūt ka toč iepatīkas
Vai tad esi izleemis 2s-tobrene vai 1/2-automaats?
Tas jau taads viens no pirmajiem leemumiem, kas jaapienjem :)
Es personiigi izveeleejos divstobreni, jo nekaadu paarliecinoshu argumentu par labu 1/2 automaatam vai 2-stobrenei nebija, tas nu arii izleemu, ka bisei ir jaabuut klasiskai, tobish 2-stobrenei :)
Man pasham ir Beretta Silver Pigeon S, 76cm ir ok ... gan ar lodi labi, gan pa shkjiivjiem, gan arii izskatas smuki :)
Noveerotais truukums, aktiivi shaujot pa shkjiivjiem, peec kaadaam 25 patronaam, var briizhiem buut jaapieliek speeks, lai paarlauztu. Nu nav jau taa ka pret celmu, bet nu nav taa kaa aukstai :)
Koleegjim is Emilio Rizzini, tur itkaa taadi joki nav noveeroti, tachu apdare un izpildijums vairaak taa kaa manuaals, manai Berettai ljoti liels high-tech ... ideaali bliivi salaidumi utt ....
Veel iesaku padomaat par to, vai vajaga njemt bisi ar spiidiigu patrontelpu/kasti ... ja shauj pret sauli, tad ir bijis, kad no taas taaaaa atspiid, ka nav iespeejams shaut. Melnaa vareetu buut praktiskaaka, bet baltaa smukaaka :)