Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.09.2008. 20:28
Nu ir jau ir vinjas i smukas i labas ... protams arii attieksmi vinjas "prasa" normaalu ... regulaari tiiriit, nemeetaat bagazhniekaa kopaa ar motorzaagji utt ...
Nu es jau nemtu to benelli pusautomaatu,pats lietoju pusautomaatu,protams ne benelli,patiik!!Dzineej mediibas shauju tikai ar lodeem jo renkulus neeatziistu vispaar un uz putniem jau ar lodeem ar nav jaastaigaa,taa kaa tas ka jaashau taa kaa patronas saliktas nav nekaadas lielas noziimes!!un teikshu veel ko,nenoraksti to veco izheni,jo pats ar lietoji 57.gada izheni un iet nenormaali preciizi un nekaadu atsecku,ir redzeeti daudzi ar jauniem stobriem staavam uz masta tik platot rokas jo tad neshau tad ezhektori iekeras vai ar patronas vienkaarshi iespiez un utt,bet man taa izhene kaa zvers!!:))Bet tas taa humoram!!:))
Ko pirkt, to jau pašam būs jāizvēlas. Es tikai nedaudz par Beretta. Pats šauju ar vienu no lētākajām (iepriekš pieminēto 686 - konkrētā gan vairāk sportam, nevis medībām, bet niķi jau vieni). Vienīgā problēma, ko arī es biju novērojis - tā pati atlaušana pēc intensīvākas šaušanas. Bet izrādījās, ka pats esmu vainīgs - Beretta mīl eļļiņu - zinoši cilvēki uzreiz pateica, ka man viņa par sausu. Es savienojuma vietās pēc iztīrīšanas vai pirms šaušanas droši iepilinu ieroču eļļu un eju savas treniņsērijas 100 - 150 patronas izšaut - ne nu atlaušana apgrūtināta, ne arī eļļa piedegusi. Tas gan bija no citas tēmas, bet ar to gribēju pateikt, ka Beretta kalpo ideāli, kaut arī manējā nav tā krutākā. Ja ir runa par 2000 LVL, es tomēr ieteiktu 682, bet to parasti ir grūtāk dabūt. Blaser Arnim vēl pirms kāda mēneša viena bija, bet tā laikam arī bija sporta (nu, nav medībās tas liekais kilograms jānēsā un jāpiemaksā kādi 400, 500 LVL). Starp citu, medībās arī izmantoju IŽ-eni, īpaši dzinējmedībās - dzenot taču mašīnā neatstāsi (ja, nu pazūd nejauši) un tad jaunās bisītes ir tik žēl lienot pa eglīšu jaunaudzi (vecās jau arī, bet ne tik)
ja kāds nezina, tad SKB ir japāņu ražojuma divstobrenes, brangi kvalitatīvas, pēc konstrukcijas diezgan pamatīgi nokopētas no Merkel, bet tas jau japāņiem ir parasts :) Gan vertikālās, gan horizontālās.
Vajag uzzvanīt uz Hubertu Gatim Binātam un apvaicāties, pieļauju, ka SKB 500 vai 700 sērija varētu maksāt ap Ls 1200-1300 atkarībā no komplektācijas.. http://www.shirstone.com/skb/5...
Izskatās jau dikti smukas. Tikai "sisķema zapiraņija" neliekas īsti piemērota medībām - augšpusē pie abiem slēdzējzobiem ir, kur sabirt un piesalt drazai.
http://www.shirstone.com/skb/5...