"PILNIIGI nedomaa par to, vai konkreeto dziivnieku vajadzeetu pasaudzeet GAIDES mediibaas"
Tieši to arī domāju. Pats pirmo briežu bullēnu nošāvu dzinējmedībās, jaunu un perspektīvu... Pēcāk pašam nelāga jušana bija. No otras puses, todien neviens cits nekā nedabūja, un, ja es nebūtu šāvis, tad kas zina, ko man nāktos uzklausīt. Pie tam kā viesmedniekam.
galjinieks,kaa jau izskaneeja viedoklis ir mednieks kas shauj pa visu(kas atlauts un arii varbuut kas neatlauts)ka tik gala,bet nedomaa par sekaam ko vina riiciba var izraisiit!!piemeeram shaut cuuku baraa lielo Februaari vai arii vasaraa shaut baraa lielaako jo vairaak tak galas,vai arii ienaak laukaa liels,itkaa,vieninieks,bet paskatoties iraadas ka siveenmaate,bet tas vinam netraucee shaut,jo ka tik gala!!to pashu varu teikt arii par stirnaam,vinsh nostaigaa lielus gabalus,azi nedabuu,bet galu ntad gribas,nem un noshau kazu un noraksta kaa azi!!Galjinieks ir mednieks kuram vienalaga kaada gala ka tik gala!!Un teikshu godiigi,es neeju mediit lai ieguutu galu,bet lai atpuustos!!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.09.2008. 14:52
Maartinjsh:
Shauj atljautu = nekaada naida lielos vilcienos.
(punktu par to, ka GAIDES mediibaas PILNIIGI un principiaali nedomaa, vai domaa tikai galjas svara virzienaa mees jau punktu pieraxtijaam)
Shauj neatljautu = malumednieks!
Noraktsta nepareizas licences = malumednieks! (tiesa labi gan, ka vispaar kautko noraksta, variants nogaazham Alni, bet noraxtam bebra licence jau nu gan nerullee)
Domaaju, ka dzineejmediibaas uz stirnu beigaam, kad ragi nomesti ... nu nezinu, vai speetu pa 3-5 sec aatrumaa atshkjirt kazu no aazha.
Un ja noraksta aazha vietaa kazu veel buutu mazaakaa beeda ....
Ja baura laikā nošauj bulli ar labu rumpi bet sū...m ragiem,daži tādus arī sauc par gaļiniekim,jo ĪSTIE mednieki gaida medaļnieku(nejau gaļas dēļ iet medībās).Tā ka jēdziens gaļenieks ir staipāms uz visām pusēm un reizēm gaļenieks izdara selekcijai labāku darbu nekā Īstais mednieks.
Viela pārdomām.
Tieši to arī domāju. Pats pirmo briežu bullēnu nošāvu dzinējmedībās, jaunu un perspektīvu... Pēcāk pašam nelāga jušana bija. No otras puses, todien neviens cits nekā nedabūja, un, ja es nebūtu šāvis, tad kas zina, ko man nāktos uzklausīt. Pie tam kā viesmedniekam.
Shauj atljautu = nekaada naida lielos vilcienos.
(punktu par to, ka GAIDES mediibaas PILNIIGI un principiaali nedomaa, vai domaa tikai galjas svara virzienaa mees jau punktu pieraxtijaam)
Shauj neatljautu = malumednieks!
Noraktsta nepareizas licences = malumednieks! (tiesa labi gan, ka vispaar kautko noraksta, variants nogaazham Alni, bet noraxtam bebra licence jau nu gan nerullee)
Domaaju, ka dzineejmediibaas uz stirnu beigaam, kad ragi nomesti ... nu nezinu, vai speetu pa 3-5 sec aatrumaa atshkjirt kazu no aazha.
Un ja noraksta aazha vietaa kazu veel buutu mazaakaa beeda ....
Viela pārdomām.
Nu vispaar jau, ja mednieks baura laikaa noshauuj neperspektiivu dziivnieku, bet saaudzee mazaaku, tachu perspektiivaaku, tad tak MALACIS!!!!
Saak izskatiities, kad vaardu "galjinieks" lieto gandriiz visaas situaacijaas ... liidziigi kaa krievu "bljadj" :)))
... un biezhi vien vispaar nefiltreejot kaapeec konkreetajam cilveekam piekaara birku ... :/
Kautkaa stulbi sanaak :(
Nu jaa, tad jau tu kaajkjeramo lamatu "lauku", dzelonjstieples un granaatas arii uzreiz gribeesi pieskaitiit, ne? :)))
Nu tos tieshi taa arii sauc kaa tu teici - MALUMEDNIEKS!