Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Nevareju kluset!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 07.10.2008. 16:05
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
07.10.2008. 16:05
Kā lai nerunā ja atkal savārīti medībās skaļi s... un šoreiz Daugavpils pusē. Atkal mednieku nīdējiem un "zaļajiem" ir iemesls medniekus RAKT. Tad labāk to daram paši savās rindās un pirms, kas ir noticis. Mēs paši dodam visādām gnīdām iemeslu muldēt, smīkņāt, tīksmināties!
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2008-10-02 21:05
Lietotāja statuss: Vērotājs
02.10.2008. 21:03
Es pilnīgi nevienu neaistāvu.Esu piedalijies gan smalkajās kungu,gan vienkāršās lauku medībās un tās trakās nejēdzības jeb cirks ir redzēts visur.Cits zolīdais kungs ar smalko spico blakus stāvot ir bīstamāks par iedzērušu lauku veci,bet ne pa to ir stāsts.Protams stulbi ir likt tādus rulīšus, bildītes,bet vēl stulbāk ir vis skaļāk baurot,stučīt,mācīt citus,ja paši,šajā pašā forumā,izlielamies ar saviemj varoņdarbiem,un ir skumji ,ka paši rokamies,meklējam kašķi citos,bet paši esm tādi nu,kādi esam.(Pilnīgi nekā personīga,nevienu negribēju aizskart,izteicu tik savu viedokli)
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2024-04-20 20:59
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
02.10.2008. 17:25
Dzintar,nu nevajag vienmēr par visiem pārējiem spriest pēc sevis! Bet ja Tu pats tomēr tāds neesi,tad nav saprotams,kādēļ ar tādu azartu aizstāvi lopiskumu medībās un uzbur to māksliniecisko ainu ar savu baļķi ...
Ja vēlies,vari teikt ka gribu būt taisnāks par zirgaloku,bet es nedzeru vispār un uzskatu,ka ieroči un alkohols ir divas nesavienojamas lietas. Vienalga kur un kad - medībās,ZS mācībās,strādājot policijā / apsardzē,jeb nēsājot personīgo ieroci.
Tieši tādu,kā šajos videofragmentos "biedru" un viņu uzvedības dēļ,par savu es saucu no mājām attālu,nevis tuvāko kolektīvu ...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2018-09-18 15:19
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
02.10.2008. 15:18
Dzintar, Dzintar! :( Ja tu raksti visu to, ko tu dari un tā ir arī īstenībā, tad lai tevi pavada veiksme cīnoties pašam ar savu baļķi. Labāk pārdomā Vernera teikto. 100% viņam piekrītu!
Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
02.10.2008. 14:58
Jūsuprāt Dzintar tā ir norma un par nejēdzībām runāt nevajag? Man personīgi ir vienalga kāda tautība un kādā mēlē lamājas, bet visam ir robežas. Protams maz ir absolūti tīru un pareizu mednieku un nemaz nevajag tādiem būt, bet medībās visam ir sava kārtība, kad un ko var. Būšu godīgs un tekšu, ka arī es labprāt ieņemu mēriņu, bet es to cenšos darīt tā, lai apkārtējiem nebūtu no manis diskomforts un, lai kaimiņu tantes nākamajā dienā man aiz muguras smīkņādamas nesačukstētos. Un vizbeidzot par trofeju apstrādi, vai tā ir norma ja vecis pālī ar cirvi iemauc brieža trofejai- mēģini sevi iedomāties veiksmīgā mednieka vietā?!
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.10.2008. 14:40
Dzintar! Stāsts nav par baļķi vai smilgu, kas iebāzta nezin kur. Stāsts ir par konkrētu gadījumu un tā vērtējumu. Es uzskatu ka šādu negatīvu piemēru apspriešana ir veselīga lieta, kas ļauj mums pašiem pasktīties no malas arī uz saviem darbiem un rīcību.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2013-02-21 10:32
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
02.10.2008. 14:08
Šitās nu nebūtu tās lietas ar kurām lielīties.
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2008-10-02 21:05
Lietotāja statuss: Vērotājs
02.10.2008. 13:13
Šausmīgi JŪS visi tik balti,un tie slāvitik traki es tos rulīšus esu redzējis daudz gan amerikāņi pusšautas zosis ar kājām daspārda,franči seklā dīķī ļauj ilgi suņiem sivēnu plosīt,pēctam dasit ar mietu,vienā bebris ar bultu mugurā laiž pa dubļiem utt..Es gan nedzeru,dzērves,zivju gārņus,kaijas nešauju, un kur nu vēl citas muļķības,tās visas dara Vaņa no blakus kolektīva,es noteikti ziņošu Baumanim un citiem.Daudziem JUMS viena nelaime-citu acīs smilgu redzat,bet baļķi savā pakaļā nu ne kādi ieraudzīt nevar.
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2024-04-20 20:59
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
01.10.2008. 17:02
Ja neskaita to vācieti,kurš nabags kezināja,kā nu tikt vaļā no "ielās laipnības izrādīšnas" ar nosaukumu - ti meņa uvažaješ?!!! ,tad vairāk nevienu mednieku tur ieraudzīt nevarēja. Bija redzami tikai dzērāji medībās ...
Kaut kas tam līdzīgs,tikai krietni labākā izpildījumā kaut kur jau bija redzēts.
Un ja nemaldos,tad latviski tā filma saucās - Medību nacionālās īpatnības.
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-20 11:01
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
30.09.2008. 10:31
tak vajag Video Response ielikt. Kuram ir labs materiāls?