Ko teikt, apskatījos, nu lohs kurš tādus safilmējis un vēl leilāks lohs, kas to visu tur salicies, te jau nu mēs esam, katrs izrādās kā un kur to saprot un kā ir izmācījies, tik aplamu kolektīvu vispār vajag pameklēt???
Par to cik katrs ir etisks un cik ne lai paliek pasa zina, bet ja te vel dazi apgalvo ka tas ir normali nu tad, lai pasi mednieki nebrinas ka bus grutak noslegt medibu ligumus un vairak tiks ierobezotas medibas. jo par ko gan var brunotu smigotaju bars iebilst un vel cinities. kamer mednieki nemainisies, nevaresim mainit attieksmi pret medibam.
Es mediji 3 kolektivos un 5 esmu biezs viesis. Neviena no siem kolektiviem neesmu redzejis ko tadu. Ja viri dazreiz iemalko, godinot medijumu, bet ne jau sadi.
Par to VMD darbinieks piedalas medibas un ir alkohola reibuma vajadzetu padomat vadibai.
Tur vel pietrukst hunting in Latvia 5., kur vacu viesmednieks ar zilam acim un liku snuki.....!!! Tur jau so saka drese; sliw ti nevijabivajsa.....................!!! Labs video!!! 10 balles!!!
Kā no vēstures grāmatas!
Latviešu bāliņš - mežzinis izdabā
krievu lācītim un auslanderam :-)))
Tavs darbs jau nebija par baltu velti?
Vai ne MEŽZINI?
Kauns par Meža dienestu. Ne jau šis pirmais un pēdējais.
a šajos ierakstos redzams Ventspils puses mežzinis un galīgi pillā kolektīva vadītājs, kurš trofejas ragus sacirta vācietim. skaistas atmiņjas un recenzijas aizies pa visu eiropu!!
Neesmu alkohola ienaidnieks. tas ir normāli iedzert pie tāda medījuma. bet kāpēc to vāciski runājošo vajag kautkā iebiedēt. neizklausījās pēc prikola kautkāda.
cik atceros mūsējie brieža galvu ar nazi dabūja nost.
Es nezinu ko viņi runā, bet skatoties video nekā šausmīga neredzu, protams ka alkohola reiboņu ar neredzēs, jo nav skaņas, ne ko runā un kā runā. Bet vai tad dzīvnieks pats nokrit, vai pats nodīrājas, vai pašam atkrīt galva. Domāju ka diez vai. Jā var būt nevajadzēja tā sīkumos to rādīt, bet ko padarīt, tā ir viņa darīšanas!
Pilnīgi piekrītu Ievai Liepiņai, ka gandrīz lielākoties tā notiek daudzos kolektīvos, protams ir tādi kolektīvi kur alkohols ir ienaidnieks Nr1, bet cik tādu ir, laikam pa visu Latviju uz pirkstiem varēs saksaitīt!
Slēpts
29.09.2008. 09:34
Nu rādīt publiskai apskatei video, kur ir redzams VMD darbinieks, kas labi jūtas iedzērušu mednieku sabiedrībā- tas tomēr ir stulbi....
Protams, ja šie video būt salikti otrādā secībā, tad negatīvo emociju būtu mazāk- jo ja skatās vispirms 4-to, tad 3-šo un beidz ar 2-ro, tad nav tik traģiski. Lai gan ieteiktu iegādāties lielāku cirvi, lai vīram nav jāmokās...
Es mediji 3 kolektivos un 5 esmu biezs viesis. Neviena no siem kolektiviem neesmu redzejis ko tadu. Ja viri dazreiz iemalko, godinot medijumu, bet ne jau sadi.
Par to VMD darbinieks piedalas medibas un ir alkohola reibuma vajadzetu padomat vadibai.
Latviešu bāliņš - mežzinis izdabā
krievu lācītim un auslanderam :-)))
Tavs darbs jau nebija par baltu velti?
Vai ne MEŽZINI?
Kauns par Meža dienestu. Ne jau šis pirmais un pēdējais.
Vaacietis jau gan ar taads "pamiiksts" izskataas :)))
cik atceros mūsējie brieža galvu ar nazi dabūja nost.
Pilnīgi piekrītu Ievai Liepiņai, ka gandrīz lielākoties tā notiek daudzos kolektīvos, protams ir tādi kolektīvi kur alkohols ir ienaidnieks Nr1, bet cik tādu ir, laikam pa visu Latviju uz pirkstiem varēs saksaitīt!
Protams, ja šie video būt salikti otrādā secībā, tad negatīvo emociju būtu mazāk- jo ja skatās vispirms 4-to, tad 3-šo un beidz ar 2-ro, tad nav tik traģiski. Lai gan ieteiktu iegādāties lielāku cirvi, lai vīram nav jāmokās...