Kā no vēstures grāmatas!
Latviešu bāliņš - mežzinis izdabā
krievu lācītim un auslanderam :-)))
Tavs darbs jau nebija par baltu velti?
Vai ne MEŽZINI?
Kauns par Meža dienestu. Ne jau šis pirmais un pēdējais.
Tur vel pietrukst hunting in Latvia 5., kur vacu viesmednieks ar zilam acim un liku snuki.....!!! Tur jau so saka drese; sliw ti nevijabivajsa.....................!!! Labs video!!! 10 balles!!!
Par to cik katrs ir etisks un cik ne lai paliek pasa zina, bet ja te vel dazi apgalvo ka tas ir normali nu tad, lai pasi mednieki nebrinas ka bus grutak noslegt medibu ligumus un vairak tiks ierobezotas medibas. jo par ko gan var brunotu smigotaju bars iebilst un vel cinities. kamer mednieki nemainisies, nevaresim mainit attieksmi pret medibam.
Es mediji 3 kolektivos un 5 esmu biezs viesis. Neviena no siem kolektiviem neesmu redzejis ko tadu. Ja viri dazreiz iemalko, godinot medijumu, bet ne jau sadi.
Par to VMD darbinieks piedalas medibas un ir alkohola reibuma vajadzetu padomat vadibai.
Ko teikt, apskatījos, nu lohs kurš tādus safilmējis un vēl leilāks lohs, kas to visu tur salicies, te jau nu mēs esam, katrs izrādās kā un kur to saprot un kā ir izmācījies, tik aplamu kolektīvu vispār vajag pameklēt???
Ja neskaita to vācieti,kurš nabags kezināja,kā nu tikt vaļā no "ielās laipnības izrādīšnas" ar nosaukumu - ti meņa uvažaješ?!!! ,tad vairāk nevienu mednieku tur ieraudzīt nevarēja. Bija redzami tikai dzērāji medībās ...
Kaut kas tam līdzīgs,tikai krietni labākā izpildījumā kaut kur jau bija redzēts.
Un ja nemaldos,tad latviski tā filma saucās - Medību nacionālās īpatnības.
Šausmīgi JŪS visi tik balti,un tie slāvitik traki es tos rulīšus esu redzējis daudz gan amerikāņi pusšautas zosis ar kājām daspārda,franči seklā dīķī ļauj ilgi suņiem sivēnu plosīt,pēctam dasit ar mietu,vienā bebris ar bultu mugurā laiž pa dubļiem utt..Es gan nedzeru,dzērves,zivju gārņus,kaijas nešauju, un kur nu vēl citas muļķības,tās visas dara Vaņa no blakus kolektīva,es noteikti ziņošu Baumanim un citiem.Daudziem JUMS viena nelaime-citu acīs smilgu redzat,bet baļķi savā pakaļā nu ne kādi ieraudzīt nevar.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.10.2008. 14:40
Dzintar! Stāsts nav par baļķi vai smilgu, kas iebāzta nezin kur. Stāsts ir par konkrētu gadījumu un tā vērtējumu. Es uzskatu ka šādu negatīvu piemēru apspriešana ir veselīga lieta, kas ļauj mums pašiem pasktīties no malas arī uz saviem darbiem un rīcību.
Vaacietis jau gan ar taads "pamiiksts" izskataas :)))
Latviešu bāliņš - mežzinis izdabā
krievu lācītim un auslanderam :-)))
Tavs darbs jau nebija par baltu velti?
Vai ne MEŽZINI?
Kauns par Meža dienestu. Ne jau šis pirmais un pēdējais.
Es mediji 3 kolektivos un 5 esmu biezs viesis. Neviena no siem kolektiviem neesmu redzejis ko tadu. Ja viri dazreiz iemalko, godinot medijumu, bet ne jau sadi.
Par to VMD darbinieks piedalas medibas un ir alkohola reibuma vajadzetu padomat vadibai.
Kaut kas tam līdzīgs,tikai krietni labākā izpildījumā kaut kur jau bija redzēts.
Un ja nemaldos,tad latviski tā filma saucās - Medību nacionālās īpatnības.