Tēmas nosaukums - H&K pusautomāts Informācija Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 02.12.2008. 18:18 Līdzīgās tēmas Jaunais mednieks meklē kolektīvu Kuriem un kā jārīkojas ar ieroču dokumentu pārreģistrāciju (jaunā kārtība)? Jauna pļāpātava Medniekiem Makšķerniekiem un dabas mīļotājiem Ieroču tirdzniecība virtuālajā vidē. Ieroču remonts IeročiMedību ieroči Augošā secībā | Dilstošā secībā « Iepriekšējā lapa 1 2 3 Andris Pēdējo reizi manīts 2026-08-31 18:00 Lietotāja statuss: LietotājsMednieku organizācija: LMSAtrašanās vieta: Olaine - Jelgava - Saldus rajonsMedību stāžs: no 1998 (93). gadaMedību trofejas: 9 02.12.2008. 11:53 Un lūk jaunā versija. Teikšu godīgi, man labāk patīk vecā versija. Vispār jau ieroču jaunrades jomā, visi jaunākie ieroču modeļi (neatkarīgi no ražotāja), dizaina ziņā, atpaliek no viņu priekšgājējiem. Aldis Pēdējo reizi manīts 2009-04-05 12:48 Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs 02.12.2008. 18:18 Man pašam labāk patīk jaunais, jo vecais atgādina kārtīgu koka kluci. :) « Iepriekšējā lapa 1 2 3 Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties Kontakti Privātuma politika Noteikumi
Teikšu godīgi, man labāk patīk vecā versija. Vispār jau ieroču jaunrades jomā, visi jaunākie ieroču modeļi (neatkarīgi no ražotāja), dizaina ziņā, atpaliek no viņu priekšgājējiem.