Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.10.2008. 21:21
Šodien dzirdēju baumu ka jaunajos meža likuma grozījumos būšot iekļauta prasība pēc vien PVD (pārtikas veterinārais dienests) sertificēta cilvēka katrā mednieku kolektīvā- gaļas novērtēšanai.
Tā tipa esot EUROPAS prasība!!!!!
Man ir jautājums vai gadījumā nevajadzēs arī kādu Valsts Policijas sertificētu ieroču meistaru, Vides ministrijas sertificētu Ornitologu, Zemkopības ministrijas sertificētu zvēru barības ekspertu utt.
Idioti...šoreiz, lai to ES prasību sev kkur iesprauž - ja neredzēšu konkrētu direktīvu/regulu, kurā tieši tā [oriģinālajā tekstā] ierakstīts, toč jāceļ prasība ST.
Nu jā tas jau tāpatat kā ES mums noteica lūšu limitu gadā 50 gab. Nu baigie gudrīši zviedri dāņi un vācieši baigie eksperti - pašiem nekas nav palicis un māca mums kā medīt. Mūsu teritorijā lūšu tik daudz, ka buku vispār palicis kritiskais minumums.....
Ka ir doma šo prasību ieviest dzirdēju jau sen, no PVD cilvēkiem, tā kā īpaši nebrīnīšos ka tā arī notiks! Lai gan nepārmetu, bet gribētu pievērst uzmanību, ka dažos kolektīvos viss notiek "sūdos līdz ausīm", lai gan tā iekšējā lieta, bet tikai dēl tādiem arī viss šis ""sviests
Interesanti, tas ir vajadzēs maksāt PVD darbiniekam ka viņš tusē ar medniekiem, vai arī atkal kādam no mednieku kolektīva vajadzēs kārtot eksāmenus. Ko tikai nedara lai lieku kumosu nogrābt.
Pie mums diemžēl pieņem pat tādus likumus kādu ES pat tuvu nav, bet paši kas pieņem saka ka ES šis likums jau sen darbojas, kā saka jau nezin ko darīt un kā, lai tikai vienā vietā ielīstu un parādīt kāds es esmu balts un labiņais!
Murgs!!!
Vai tie, kuriem ir kādi paziņas mednieki kādā no vecākām ES dalībvalstīm [vislabāk - Francija, Itālija, Vācija vai Spānija] varētu noskaidrot, vai tur šāda prasība ir? Un šeit ievietot informāciju?
Cik noprotu, tad laikam nav jo piemēram franči un beļģi medijumu sev nepatur, bet nodod(pārdod) veikaliem. Šodien mēģināšu precīzi noskaidrot par šādām prasībām ES dalībvalstīs un noteikti informēšu, bet te vairāk izskatās pēc kārtējā biznesa projekta, ja protams tās nav tikai baumas.
Tā tipa esot EUROPAS prasība!!!!!
Man ir jautājums vai gadījumā nevajadzēs arī kādu Valsts Policijas sertificētu ieroču meistaru, Vides ministrijas sertificētu Ornitologu, Zemkopības ministrijas sertificētu zvēru barības ekspertu utt.
Pie mums diemžēl pieņem pat tādus likumus kādu ES pat tuvu nav, bet paši kas pieņem saka ka ES šis likums jau sen darbojas, kā saka jau nezin ko darīt un kā, lai tikai vienā vietā ielīstu un parādīt kāds es esmu balts un labiņais!
Murgs!!!