tas jau ir cits stāsts. man maliķošana skaitas kad netiek papīrs norakstīts. bet pusautomāts kā tāds ta ir atļauts. peņemu ka limitētiem lopiņiem tiks izmantots 0.001%
maskalibreni-pusautomātu. gribu piemēram zosu bars sēž uz lauka pēc iespējas vairāk izšaut. esmu zemnieks un tagad rudens aršanas laikā lapsas. ja netrāpu vai slikti trāpu, var nekavējoties izdarīt otru šāvienu. tas pats ar bebriem. ja švaki trāpu var šaut vēl un vēl. un ja mans foxis no alas izdzen vairākus bebrus? šauj tik! arī tā kloķēšana liekas neinteresanta. maliķot netaisos ja to doma! bukus šaubos vai ar viņu spīdzināšu.
šodien pacilāju TOZ pusautomātu 22LR. 210ls. varētu būt normāls šaujamais? ir dzirdēts ka pusautomātam daļa enerģijas aiziet pārlādēšanai un maskalibrenei šausmīgi zūdot lodes spējas. kā tur ir?
CZ 452 22LR pirku Talsos pie Jaunbērziņa, 249.-Ls, vai tagad ir, nezinu, pazvani 63291145- SIA Ieroči, optiku sagādāju pats no Vācijas jau pasen. Līdzi nāca 4 patronu aptvere, turpat veikalā nopirku 10 patronu aptveri, ja nemaldos, 12 Ls.
Paldies Ojāram par izsmeļošu bildi.
vai var WMRā ielikt parasto 22LR patronu? ja nē tad laikam arī atkrīt, jo cik saprotu tad šīs garās patronsas ap 70saņķikiem. tas neder.
223rem neņemšu- tad lai ir 308win.
vai var WMRā ielikt parasto 22LR patronu? ja nē tad laikam arī atkrīt, jo cik saprotu tad šīs garās patronsas ap 70saņķikiem. tas neder.
223rem neņemšu- tad lai ir 308win.