Jaunbērziņa veikalam ir telpas, atļaujas, tika nav neviena, kurš strādātu... Nu jau pusgadu nevar atrast! :(
A pie mums cenšas nopelnīt nevis uz kvantumu, bet gan uz uzcenojumu! Tādējādi neattīstās medības, sporta šaušana utt
Nu par zommeru varu teikt pagaidam tikai labus vardus. Un ja paskatas tad dazas lietas ir letak neka citur, un ari par normalu vietu un servisu esmu gatavs paris latus piemaksat.
Vinars nepatik un viss. nezinu kapec, laikam atmosfera nav istaa.
Strelnieka tas pardevejs daudz ko nezin, bet ta ari pasaka, ka sito vins nezin.
Huberts loti patkia, laikam tur ta mieriga atmosfera.
ja ir lieka stunda laika- brauciet uz Jeekabpili, veikals Huberts, iesaku, mazs bet gaumiigs, cenas labas un galvenais ka liela izveele, gan izmeri gan cenas. Labaaka veikala o riigas uz Latgales pusi man nav gadiijies redzet, ja ziniet? sakiet skalji!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
04.10.2007. 12:38
Interneta veikalā ar apģērbiem ir tieši tāda pati problēma kā ārzemju interneta veikalos - izmērs un tā atbilstība mums vēlamajam! Starpcitu, iepirkšanās dolāra zonas veikalos tagad ir īpaši izdevīga, kurss USD/LVL šodien nupat jau ir 0.496 (LB)!
Katrā ziņā Zommera cenas, vismaz uz optiku, nav konkurētspējīgas. Jo, piemēram, Leupold optiku (kuras oficiālais pārstāvis Latvijā ir Zommers) es internetā ar piegādi 5 dienās nopirku par tieši tādu pašu ciparu USD kā piedāvāja Zommers LVL:)
PIRCĒJAM lATVIJĀ IR JĀBŪT ĻOOOOTI IZGLĪTOTAM, LAI SPĒTU NOPIRKT SEV VĒLAMO UN PIE REIZES VĒL IZGLĪTOT PĀRDEVĒJUS.
Var jau viņus saprast, algas noteikti ne īpaši, pašiem bieži vien interese tik par to, ko vakarā vīram un bērniem liks galdā, tur arī rezultāts. Jaunbērziņa firma jau tīri neko, ja....pie letes trāpās pats saimnieks:))
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
14.10.2007. 23:20
Sveiciens! Skatos, te pamzām vācas tā pati kompānijas, kas senāk tusēja iekš medibas.lv :) Liels paldies Andim par rakstiem iekš MMD! Labs bija par ieroča kopšanu. Centos sekot Tavam padomam un iegādāties tīrīšanas pričendāļus iekš Cabelām, diemžēl izrādījās ka slauķa kātu ar parasto pastu nesūta, tādēļ tā arī savā pasūtījumā neiekļāvu, savukārt uzgaļiem ir tādas vītnes, kas mūsu kātiem neder, pie tam katram kalibram savādāka :(
Par veikaliem - kā jau visi Jelgavnieki parasti pērkos Lijā, jāsaka ka pēdējā laikā ar attieksmi nav bijušas problēmas, bet es jau arī īpaši kašķi nemeklēju. Priecē ieroču izvēle, kas ir tiešām laba.
Vinārs nepatīk, bet ir lietas, kas nav dabonamas citur.
Strēlniekā-A esmu iegādājies 2 ieročus, serviss ir OK. Pārdevējs tiešām ir diezgan nezinošs, bet ar saimnieku ir vērts parunāt. patronas dārgas :(.
MIESC (VEF šautuve) - var iepirkt DUPO patronas, it kā labas, bet pēc tam kad pašaudījos ar viņām šutuvē, atklājās ka manam ierocim viņas nepatīk - mētā lodi. Daugavpils PAMenes gāja kudi labāk.
HIKS - normāla bode ar labu servisu, ir pirkts ierocis pie viņiem, tiesa gan ir dzirdētas baumas, ka pārdevējs mēdzot vienam otram nezinītim kaut ko lētu nopārdot pa neadekvātu cenu.
Zommers - var pirkt patronas, piemēram Lapua (.223 Rem) patronas tur bija pietiekami labā cenā. Apģērbi - sorry, pa tādu cenu man nevajag.
Paldies, Ivo!
Patiešām, kātus sūta tikai ar dārgo pastu, kas maksā trīs reizes vairāk kā pats kāts. Tomēr, ja ir uzgaļi, ieej Vinārā, tur ir tādas kā pārejas. Pasties, varbūt derēs. Uz Ziemassvētkiem iespējams būs pāris kāti. Ziņošu!
A pie mums cenšas nopelnīt nevis uz kvantumu, bet gan uz uzcenojumu! Tādējādi neattīstās medības, sporta šaušana utt
Vinars nepatik un viss. nezinu kapec, laikam atmosfera nav istaa.
Strelnieka tas pardevejs daudz ko nezin, bet ta ari pasaka, ka sito vins nezin.
Huberts loti patkia, laikam tur ta mieriga atmosfera.
Katrā ziņā Zommera cenas, vismaz uz optiku, nav konkurētspējīgas. Jo, piemēram, Leupold optiku (kuras oficiālais pārstāvis Latvijā ir Zommers) es internetā ar piegādi 5 dienās nopirku par tieši tādu pašu ciparu USD kā piedāvāja Zommers LVL:)
Var jau viņus saprast, algas noteikti ne īpaši, pašiem bieži vien interese tik par to, ko vakarā vīram un bērniem liks galdā, tur arī rezultāts. Jaunbērziņa firma jau tīri neko, ja....pie letes trāpās pats saimnieks:))
Par veikaliem - kā jau visi Jelgavnieki parasti pērkos Lijā, jāsaka ka pēdējā laikā ar attieksmi nav bijušas problēmas, bet es jau arī īpaši kašķi nemeklēju. Priecē ieroču izvēle, kas ir tiešām laba.
Vinārs nepatīk, bet ir lietas, kas nav dabonamas citur.
Strēlniekā-A esmu iegādājies 2 ieročus, serviss ir OK. Pārdevējs tiešām ir diezgan nezinošs, bet ar saimnieku ir vērts parunāt. patronas dārgas :(.
MIESC (VEF šautuve) - var iepirkt DUPO patronas, it kā labas, bet pēc tam kad pašaudījos ar viņām šutuvē, atklājās ka manam ierocim viņas nepatīk - mētā lodi. Daugavpils PAMenes gāja kudi labāk.
HIKS - normāla bode ar labu servisu, ir pirkts ierocis pie viņiem, tiesa gan ir dzirdētas baumas, ka pārdevējs mēdzot vienam otram nezinītim kaut ko lētu nopārdot pa neadekvātu cenu.
Zommers - var pirkt patronas, piemēram Lapua (.223 Rem) patronas tur bija pietiekami labā cenā. Apģērbi - sorry, pa tādu cenu man nevajag.
Patiešām, kātus sūta tikai ar dārgo pastu, kas maksā trīs reizes vairāk kā pats kāts. Tomēr, ja ir uzgaļi, ieej Vinārā, tur ir tādas kā pārejas. Pasties, varbūt derēs. Uz Ziemassvētkiem iespējams būs pāris kāti. Ziņošu!