Jā ir tāda lieta un Es arī tos lietoju. Pirku Hubertā un ar filčiem tīru gan savu vītni, gan 12k.
Hubertā arī filči ir pieejami plašā klāstā, ja nemaldos tad kādi vedi seši vai septiņi.
hubertā atlaides nevar dabūt. Pirms 2 mēneši pirku bisi, prasīju par atlaidēm... Pārdevējs teica, ka par atlaidēm var runāt tikai ar tiem, kas pērkas virs 2000 Ls :D:D:D:D Tā, ka ja pērkas patronas vai lētā gala karabīnes, pie atlaides netikt nekad!!!!!!
Jāni izskatās ka Tu esi mednieks pāris mēnešus. Kad bisi meklēji droši vien apzvaniji visas bodes un lētākajā vēl atlaides paprasiji?
Munīcija ir tāda prece, bez kuras nevar medīt tieši tāpat, kā auto bez degvielas, vēders bez maizes, makšķernieks bez tārpiem, mobīlais bez sim kartes u.t.t., izņemot gadījumus ja Tu neesi sportists un tev nevajag ntos simtus.
Es domāju, ka daudzi mani atbalstīs medības ir dārgs hobijs un gaļu lētāk ir nopirkt veikalā un ja kāds jaunais domā savādāk, tad silti iesaku nestāties medniekos, jo šis hobijs paliek arvien dārgāks. Ar cieņu Aldis.
es tikai atbildēju uz iepriekšējo Jāņa Girņa jautājumu par atlaidēm Hubertā ;) Par dārgumu es nekā nesaku, protams nevaru atļauties ieroci par 2000 Ls ;)
Piekrītu Jānim.
Hubertā ar atlaidēm ir grūti, Gatis ir taupīgs vīrs.
Taisnības labad gan jāsaka, ka Ziemassvētku īpašais piedāvājums Hubertā bija, un atlaides varēja dabūt i uz Iženēm, i Merkeliem, Swarovskiem, u.t.t. Kartiņu arī atsūtīja:)
Lijā arī uz šo laiku parasti ir atlaides.
Ja vēlamies atlaides, jāgaida Salavecis.
Bet kāpēc gan Latvijā medību veikalos neesmu redzējis lojalitātes kartes medniekiem, piem. uz munīciju? Cenas dažādos veikalos uz vienu un to pašu stipri "lēkā", tā ka atkāpties būtu kur. Būtu taču labi abiem.
Iespējams, ka veikaliem nav nepieciešams konkurēt savā starpā.
Nezinu veči kā jums Hubertā ir gājis un ko jūs tur esat pirkuši, bet es varu pateikt tikkai to labāko, protams cik es zinu tad par pārdevēju strādā Gata tēvs un tas jau točna atlaidi neiedos, tāpēc kad es vai kāds mans čoms grib nopietnāk iepirkties, tad prasu pēc Gata un atlaides ir vienmēr. Runājot par Liju, tad pamēģini tā sparīgāk pajautāt par atlaidēm un būsi laimīgs ja tevi tikai nolamās un parādīs kur durvis!
Ja jau sāku runāt par Liju, tad izstāstīšu gadijumu iz dzīves. Bijām ar draugu Lijā un šis gribēja nopirkt Brauniņam kronšteinu. Apjautājāmies nu esot viņiem kaut kādas Čehu firmas un maksāja kautkādi 78.-Ls ja nekļūdos, bija tas kādi 3 gadi atpakaļ. Viss jau būtu normāli, bet čoms uzprasija vai esot kāda garantija? Tad muti plēta vaļā vecā ragana ar sekojošu tekstiņu - kādu jūs te garantiju vēl gribat, iziesiet no veikala, bet jums uz galvas ķieģelis uzkritīs, lūk arī jūsu dzīvības garantija un kronšteinu vairs nevajadzēs!!!!! Vairs tur neiepērkos.
Speciāli Aldim!
Rakstu vēlreiz - uzskatu, ka Huberts ir labs veikals ar vienu no labākajiem sortimentu un atsaucīgu, zinošu pārdevēju!
Bet, ja runa iet par sezonālām atlaidēm, lojalitātes(uzticīgs pircējs)kartēm, bonusiem par lielāku pirkumu, tad Latvijas medīblietu tirgotājiem ir pie kā padomāt.
Esmu pircis dažādu cenu kategoriju ieročus 3 veikalos Latvijā.
Pirkums Hubertā - zem Ls 1000, bonuss - atsūtja Ziemassvētku apsveikumu. Patīkami!
Pirkums Ieroči, Talsos - zem Ls 200, bonuss - ieroča tīrāmās birstītes un kātu, un mazais Balistol baloniņš. Super!
Pirkums Lijā - ap Ls 1000, bonuss - jautāju, kā ar atlaidi, meitene pieklājīgi atbildēja, ka atlaides Lijā mēdz būt tikai uz Ziemassvētkiem. Un viss!
Par kuru bonusu jums būtu vislielākais gandarījums, spriediet paši.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
10.11.2007. 21:14
Esmu pircis stroķi Talsos - atlaidi iedeva, tā teikt naudu benzīnam, jo braucu no Jelgavas. Strālniekā A pirkti 2 ieroči, abiem esmu saņēmis atlaides. HIKSā pirku stroķi - arī nelielu atlaidi iedeva. Vienkārši vajag pajautāt.
Sākšu ar "Lija". Šitas atrodas man vistuvāk, bet eju tur nelabprāt un tikai ja točna zinu ko gribu pirkt. Ja pētu vitrīnas visu laiku uztraucos katik nepaprasa - palīdzēt nevajag? až zosene uzmetas! vienreiz arī dzirdēju tekstu tipa kā par to ķieģeli, parlaimi ne ar mani, kaukāds džeks tipa NE TO pajautāja. Blin ja tur pastāv un paklausās, man liekas pēctam šausmenei scenāriju bez problēmām var uzrakstīt. Sortiments OK, cenas sevišķi optikai un gredzeniem ogogooo, būtu labs veikals ja pārdevējas ieliktu būrī un muti viņām aizbāztu.
Talsos "Ieroči" , patīk attieksme, pazvanu, bez problēmām nosauc visas pieejamās interesējošā kalibra patronas.
Sortiments OK, visādi sīkumi un fīčas par normālu cenu, patronas nedaudz dārgākas. Kad pirku stobru atlaidi neiedeva :( , nu i vells a viņu :)
"Zommers" , otrajā stāvā pie ieročiem normāls džeks, nedaudz rubī fišku, aprunāties var. kad pirku stobru iedeva atlaidi kkr ap 25Ls, vais īsti neatceros. Lapua patronas pa normālu cenu, xz varbūt kkr i lētāk. Lupatas neesu skatījies.
"Hiks", šad tad ieskrienu palūrēt kas jauns, piemest kādu jaunu stroķi pie pleca. cenas stobriem - gut, patronām ogogoo. attieksme OK.
"Vinārs", pērku patronas gludajam un kapseles vītnei. Vecenes zb, savādāk veikals kā jau veikals.
Tie tad arī ir tie kurus apmeklēju visbiežāk. Sanāks laiks aplaimošu HUbertu a savu vizīti :)
Kolēģis šonedēļ iegāja zommerā - gribēja "pamētāt" benelli argo , lai redzētu kā krīt plecā un pārdevējs ieroci parādīja , bet rokās paturēt un pamētāt nedeva. Tā ka, ja kāds grib pirms pirkšanas paturēt rokās ieroci, ir jāmeklē cita bode. Protams klients, pēc tādas attieksmes, pazaudēts uz visiem laikiem.
Hubertā arī filči ir pieejami plašā klāstā, ja nemaldos tad kādi vedi seši vai septiņi.
Munīcija ir tāda prece, bez kuras nevar medīt tieši tāpat, kā auto bez degvielas, vēders bez maizes, makšķernieks bez tārpiem, mobīlais bez sim kartes u.t.t., izņemot gadījumus ja Tu neesi sportists un tev nevajag ntos simtus.
Es domāju, ka daudzi mani atbalstīs medības ir dārgs hobijs un gaļu lētāk ir nopirkt veikalā un ja kāds jaunais domā savādāk, tad silti iesaku nestāties medniekos, jo šis hobijs paliek arvien dārgāks. Ar cieņu Aldis.
Hubertā ar atlaidēm ir grūti, Gatis ir taupīgs vīrs.
Taisnības labad gan jāsaka, ka Ziemassvētku īpašais piedāvājums Hubertā bija, un atlaides varēja dabūt i uz Iženēm, i Merkeliem, Swarovskiem, u.t.t. Kartiņu arī atsūtīja:)
Lijā arī uz šo laiku parasti ir atlaides.
Ja vēlamies atlaides, jāgaida Salavecis.
Bet kāpēc gan Latvijā medību veikalos neesmu redzējis lojalitātes kartes medniekiem, piem. uz munīciju? Cenas dažādos veikalos uz vienu un to pašu stipri "lēkā", tā ka atkāpties būtu kur. Būtu taču labi abiem.
Iespējams, ka veikaliem nav nepieciešams konkurēt savā starpā.
Ja jau sāku runāt par Liju, tad izstāstīšu gadijumu iz dzīves. Bijām ar draugu Lijā un šis gribēja nopirkt Brauniņam kronšteinu. Apjautājāmies nu esot viņiem kaut kādas Čehu firmas un maksāja kautkādi 78.-Ls ja nekļūdos, bija tas kādi 3 gadi atpakaļ. Viss jau būtu normāli, bet čoms uzprasija vai esot kāda garantija? Tad muti plēta vaļā vecā ragana ar sekojošu tekstiņu - kādu jūs te garantiju vēl gribat, iziesiet no veikala, bet jums uz galvas ķieģelis uzkritīs, lūk arī jūsu dzīvības garantija un kronšteinu vairs nevajadzēs!!!!! Vairs tur neiepērkos.
Rakstu vēlreiz - uzskatu, ka Huberts ir labs veikals ar vienu no labākajiem sortimentu un atsaucīgu, zinošu pārdevēju!
Bet, ja runa iet par sezonālām atlaidēm, lojalitātes(uzticīgs pircējs)kartēm, bonusiem par lielāku pirkumu, tad Latvijas medīblietu tirgotājiem ir pie kā padomāt.
Esmu pircis dažādu cenu kategoriju ieročus 3 veikalos Latvijā.
Pirkums Hubertā - zem Ls 1000, bonuss - atsūtja Ziemassvētku apsveikumu. Patīkami!
Pirkums Ieroči, Talsos - zem Ls 200, bonuss - ieroča tīrāmās birstītes un kātu, un mazais Balistol baloniņš. Super!
Pirkums Lijā - ap Ls 1000, bonuss - jautāju, kā ar atlaidi, meitene pieklājīgi atbildēja, ka atlaides Lijā mēdz būt tikai uz Ziemassvētkiem. Un viss!
Par kuru bonusu jums būtu vislielākais gandarījums, spriediet paši.
Talsos "Ieroči" , patīk attieksme, pazvanu, bez problēmām nosauc visas pieejamās interesējošā kalibra patronas.
Sortiments OK, visādi sīkumi un fīčas par normālu cenu, patronas nedaudz dārgākas. Kad pirku stobru atlaidi neiedeva :( , nu i vells a viņu :)
"Zommers" , otrajā stāvā pie ieročiem normāls džeks, nedaudz rubī fišku, aprunāties var. kad pirku stobru iedeva atlaidi kkr ap 25Ls, vais īsti neatceros. Lapua patronas pa normālu cenu, xz varbūt kkr i lētāk. Lupatas neesu skatījies.
"Hiks", šad tad ieskrienu palūrēt kas jauns, piemest kādu jaunu stroķi pie pleca. cenas stobriem - gut, patronām ogogoo. attieksme OK.
"Vinārs", pērku patronas gludajam un kapseles vītnei. Vecenes zb, savādāk veikals kā jau veikals.
Tie tad arī ir tie kurus apmeklēju visbiežāk. Sanāks laiks aplaimošu HUbertu a savu vizīti :)