Gati,Tu pret klientiem izturies kā meitene,nevis kā veikala vadītājs. Ja atbildot,uz Jāņa rakstīto,Tu Mārtiņam būtu pateicis vienu mazu atvainošanās vārdiņu,es šo penteri nemaz nerakstītu. Tu līdz šim brīdim,man neesi atbildējis par ātrajiem kronšteiniem un vairs jau arī nevajag,jo nopirku iekš PM.Nu,bet citādi.......aizmirsti,ko rakstīju,labi!
...,mmjā.klientam vienmēr taisnība!,., bet vajag atgriezties realitātē. taisnības lielums ir cieši saistīts ar pirkuma lielumu. ,:). nevajag iedomāties ka bodniekam viņa augstības pircēja priekšā jāklanās līdz zemei,un otrâdi. pacietība un pozitīva domāšana-lūk kas pietrūkst kungi un dāmas.,:)
Dažreiz vienkārši vajag priecāties par to, kas ir.
Kurš vēl publiski komunicē?
Man patīk, ja "pa ģēlu atbild", nevis formālu e pastiņu atsūta, pilnu ar visādām pieklājības frāzēm, būtībā nepasakot neko.
Es uztaisītu tādu telefonu kā daudzām iestādēm:
"Ja vēlaties iegādāties čehenes spiediet "1"
Ja vēlaties izteikt savu sašutumu, spiediet "2"
Ja vēlaties kopīgi pafantazēt par tēmu medību ierocis, spiediet "3"
Ja interneta plašumos redzējāt preci lētāk un vēlaties atlaidi, spiediet "4"" utt.
Kamēr atbrīvosies kāds no draudzīgajiem, kompetentajiem konsultantiem, fonā skanēs nomierinoša mūzika...
Labdien!
Veikals Ieskaties.lv
Ne pirmais pirkums šaja veikalā-konsultē saprotoši konsultanti,atšķirībā no vairuma mednieku veikalu tirgotājiem zin ko pārdod un piedāvā labāko risinājumu atbilstoši maciņa biezumam. Cenas labas, gadās arī akcijas un iespēja piekoriģēt cenas-bez atlaides nav nācies iepirkties šai veicī. Cik pirkts pie viņiem, nekad nekādu problēmu nav bijis. Bezmaksas un garantija reāli darbojas-var nodot turpat.Iegāju bodē pie Viestura iepirkt kronšteinu savam Pulsar digisight ultra n355,aplūkoja un piedāvāja nosūtīt ražotājam uz garantijas remontu(esot kautkāds pleķitis uz ekrāna,dīvaini es šo neredzu,bet viņs redz :)) Divas nedēļas un zvans no veikala-brauc pakaļ ,ja netiec,aizsūtīsim pa pastu,domāju ka mani izjoko.... Savācu tēmekli,mājās saptotu ka viena pārnēsāšanas soma man jau ir,zvanu atpakaļ uz bodi-šie-tā dāvana,liec tajā kaut termosu! :)Labs veikals!
Labdien!
Veikals Ieskaties.lv
Ne pirmais pirkums šaja veikalā-konsultē saprotoši konsultanti,atšķirībā no vairuma mednieku veikalu tirgotājiem zin ko pārdod un piedāvā labāko risinājumu atbilstoši maciņa biezumam. Cenas labas, gadās arī akcijas un iespēja piekoriģēt cenas-bez atlaides nav nācies iepirkties šai veicī. Cik pirkts pie viņiem, nekad nekādu problēmu nav bijis. Bezmaksas un garantija reāli darbojas-var nodot turpat.Iegāju bodē pie Viestura iepirkt kronšteinu savam Pulsar digisight ultra n355,aplūkoja un piedāvāja nosūtīt ražotājam uz garantijas remontu(esot kautkāds pleķitis uz ekrāna,dīvaini es šo neredzu,bet viņs redz :)) Divas nedēļas un zvans no veikala-brauc pakaļ ,ja netiec,aizsūtīsim pa pastu,domāju ka mani izjoko.... Savācu tēmekli,mājās saptotu ka viena pārnēsāšanas soma man jau ir,zvanu atpakaļ uz bodi-šie-tā dāvana,liec tajā kaut termosu! :)Labs veikals!
Kurš vēl publiski komunicē?
Man patīk, ja "pa ģēlu atbild", nevis formālu e pastiņu atsūta, pilnu ar visādām pieklājības frāzēm, būtībā nepasakot neko.
Es uztaisītu tādu telefonu kā daudzām iestādēm:
"Ja vēlaties iegādāties čehenes spiediet "1"
Ja vēlaties izteikt savu sašutumu, spiediet "2"
Ja vēlaties kopīgi pafantazēt par tēmu medību ierocis, spiediet "3"
Ja interneta plašumos redzējāt preci lētāk un vēlaties atlaidi, spiediet "4"" utt.
Kamēr atbrīvosies kāds no draudzīgajiem, kompetentajiem konsultantiem, fonā skanēs nomierinoša mūzika...
Veikals Ieskaties.lv
Veikals Ieskaties.lv