Notestēju Hubertu.
Nosūtīju epastu ar vēlmēm.
Piezvanīja- paskaidroja , ka pulveri nekādu nedrīkst tirgot. tas ok.
Par to preci, kas bija noliktavā, atsūtīja rēķinu.
Tik tālu skaisti un ātri un ērti.
Bet paskatoties vērīgāk- sapratu ka cena nu galīgi nav tā, kas mājas lapā. Nācās atcelt pasūtījumu.
Tā kā, ja kāds vēlas ko pirkt- ja vajag preci un cena ir pie kājas- droši varat pirkt- sistēma strādā.
Par pulveri - nu jocīgi. Saprotu, pa pastu vai omnivu sūtīt nevar, bet ja uz bodi ej pakaļ pats, tad kāda bēda, pasūti, samaksā, saņemot parādi papīrus un staigā tālāk laimīgs. Par cenu nesakritību, nu tas gan smuki nav.
Slēpts
21.12.2020. 14:21
štrunts par tām cenām. Žēl tikai par to sortimentu mājaslapā, pareizāk, par tā iztrūkumu. Piemēram, sadaļa "salvetes" ir trīsreiz lielāka nekā "ieroču kopšana", lai gan uz vietas ir viss ko vajag. Es internetā pērkos pēc principa - vakarā dzeru siltu tēju, šķirstu piedāvājumu, un lieku grozā. Te tā laikam nevar, ir jāzin ko vajag, un tad jāzvana. Protams, ir labi ka mēra laikā vispār ko var dabūt, bet nesteidzīgais šoppings kā process izpaliek.
Slēpts
21.12.2020. 14:35
Miervadis Ādamsons
Šodien, 14:15
Par pulveri - nu jocīgi. Saprotu, pa pastu vai omnivu sūtīt nevar, bet ja uz bodi ej pakaļ pats, tad kāda bēda, pasūti, samaksā, saņemot parādi papīrus un staigā tālāk laimīgs. Par cenu nesakritību, nu tas gan smuki nav.
Nu es tirgotājiem šajā jautājumā ticu- ja saka ka nevar, tad arī nevar. Jo principā tirgotājs jau ir ieinteresēts preces apritē.
Bet tagad sapratu, ka Huberta pārstāvji tā arī nepateica- vai pulveris ir uz vietas :) , tikai to , ka nekādu pulveri līdz 11.01.21 nedrīkst šādā veidā tirgot.
Slēpts
21.12.2020. 19:44
Nez cik tur tas "uzcenojums", bet priekš tiem, kas dzīvo nedaudz aizmiguši, gan jau lieliska iespēja tikt pie kārotā.
Slēpts
23.12.2020. 17:14
Sanāk, ka Ivars neko negribēja pirkt, tikai papist prātu :D
Ģirts Vārna
Šodien, 17:14
Šoreiz maldies, pirms nedēļas salādēju pēdējās bezsvina patronas- un tā kā vakar bija jābūt Jēkabpilī- tad tiešām gribēju nopirkt GMX.
Bet man principā nepatīk cenu lēcieni virs 10 %- mājas lapā 49 EUR- par paciņu , man rēķinā 55. (Šodien mājas lapā jau izlabots)
Tāpat gribēju paku pulvera nopirkt(to nepārdeva) un paciņu BTSP- kuru nebija.
Nosūtīju epastu ar vēlmēm.
Piezvanīja- paskaidroja , ka pulveri nekādu nedrīkst tirgot. tas ok.
Par to preci, kas bija noliktavā, atsūtīja rēķinu.
Tik tālu skaisti un ātri un ērti.
Bet paskatoties vērīgāk- sapratu ka cena nu galīgi nav tā, kas mājas lapā. Nācās atcelt pasūtījumu.
Tā kā, ja kāds vēlas ko pirkt- ja vajag preci un cena ir pie kājas- droši varat pirkt- sistēma strādā.
Miervadis Ādamsons
Šodien, 14:15
Nu es tirgotājiem šajā jautājumā ticu- ja saka ka nevar, tad arī nevar. Jo principā tirgotājs jau ir ieinteresēts preces apritē.
Bet tagad sapratu, ka Huberta pārstāvji tā arī nepateica- vai pulveris ir uz vietas :) , tikai to , ka nekādu pulveri līdz 11.01.21 nedrīkst šādā veidā tirgot.
Ģirts Vārna
Šodien, 17:14
Šoreiz maldies, pirms nedēļas salādēju pēdējās bezsvina patronas- un tā kā vakar bija jābūt Jēkabpilī- tad tiešām gribēju nopirkt GMX.
Bet man principā nepatīk cenu lēcieni virs 10 %- mājas lapā 49 EUR- par paciņu , man rēķinā 55. (Šodien mājas lapā jau izlabots)
Tāpat gribēju paku pulvera nopirkt(to nepārdeva) un paciņu BTSP- kuru nebija.