Iesaku izveidot veikalu topu! Vēlams pierakstīt klāt, kas katrā veikalā bija labs un kas slikts! Mans viedoklis! ZOMMERS - milzīgi pārspīlētas cenas, biezo veikals, kuri neskaita naudu un maz ko saprot no reālās pasaules!:) Vienīgais plus - lejā čalis strādā, ļoti patika attieksme! Jelgavas LIJA - Kauns un negods! Nekā laba neesmu dzirdējis un piedzīvojis! VINĀRS - visā visumā ļoti labs veikals! Liela izvēle, cilvēcīgas cenas. STRĒLNIEKS - A - mazs sakars, neko sliktu neesmu dzirdējis! ARMA - mazs, bet zolīds! Labas cenas, kompetenti pārdevēji! Maza medību ieroču izvēle, munīcijai labas cenas, liels pistoļu klāsts! REGRO - liela izvēle, zinoši pārdevēji, šautuve un ieročmeistars uz vietas! Labs! IEROČI (Talsos) - Pēdējā laikā uzskrūvētas cenas, liela izvēle, šautuve un ieročmeistars uz vietas. Kopumā ļoti labs!
Slēpts
27.09.2007. 09:01
Pirmkārt - prieks Tevi Andi atkal satikt kādā forumā :) Otrkārt - tevis izveidotajam veikalu aprakstam grūti nepiekrist, jo, ar atsevišķiem izņēmumiem, situācija tāda arī ir. Tā ka man vistuvākais veikals tomēr ir "LIJA", tad šad un tad nākas tur iegriezties. Tajās reizēs, kad neuzdod jautājumus, bet ar pirkstu parādi - man šito!, tad ir OK, bet tikko sāc kautko prasīt, tā ir Āmen!
tēma ir ļoti laba. Apmēklēju tikai "LIja", divreiz bīju Talsos bet tas jau ir sen. Būtu labi uzzīnāt parējos veikalus adreses, lai vāretu pastastīt vairāk.
Slēpts
28.09.2007. 12:39
Nu ja jau apmeklē tikai LIJU, tad jau tev ir pietiekami plašs iespaidu klāsts - padalies. Var jau būt, ka mēs nemākam saskatīt pozitīvo šajā veikalā :)
Zommers - Rīga, Kr.Barona 63 Strēlnieks A - Rīga, Lāčplēša ielā (pagrabā starp Brīvības un Kr.Valdemāra) Arms - Blakus Strēlniekam, tikai pretējā ielas pusē un tuvāk Brīvības ielai) Regro - Daugavgrīvas 31 Vinārs - Tērbatas 8
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
02.10.2007. 16:39
Nu grūti mums te Latvijā ar tiem veikaliem, galvenokārt jau tapēc, ka šeit nav apjoma un veikalniekiem nav iespēju normāli (ne jau no uzcenojuma, bet no apjoma) nopelnīt un līdz ar to intereses investēt lielus līdzekļus, kuri uzkrājas noliktavā... Mana personīgā pieredze lielākajā daļā iepriekšminēto veikalu ir - ja tu zini ko tev vajag un tas ir uz vietas, tad viss kārtībā, bet, ja sāc par kko interesēties un uzdot jautājumus, tad visbiežāk ir STOP. Kā piemēru varu minēt veikalu "Vinārs", kurā pēc daudzām saskaņošanām un ilgas gaidīšanas iegādājos sporta ieroci, kurš gala rezultātā nebija tas, kuru no kataloga pasūtīju... smiekli caur asarām :) Cerīgs likās Jaunbērziņa (Talsi) projekts Rīgā atvērt plašu mednieku/makšķernieku veikalu Grīvas ielā. Bet cik tālu tas tika, nēesmu piefiksējis...
Vēlams pierakstīt klāt, kas katrā veikalā bija labs un kas slikts!
Mans viedoklis!
ZOMMERS - milzīgi pārspīlētas cenas, biezo veikals, kuri neskaita naudu un maz ko saprot no reālās pasaules!:) Vienīgais plus - lejā čalis strādā, ļoti patika attieksme!
Jelgavas LIJA - Kauns un negods! Nekā laba neesmu dzirdējis un piedzīvojis!
VINĀRS - visā visumā ļoti labs veikals! Liela izvēle, cilvēcīgas cenas.
STRĒLNIEKS - A - mazs sakars, neko sliktu neesmu dzirdējis!
ARMA - mazs, bet zolīds! Labas cenas, kompetenti pārdevēji! Maza medību ieroču izvēle, munīcijai labas cenas, liels pistoļu klāsts!
REGRO - liela izvēle, zinoši pārdevēji, šautuve un ieročmeistars uz vietas! Labs!
IEROČI (Talsos) - Pēdējā laikā uzskrūvētas cenas, liela izvēle, šautuve un ieročmeistars uz vietas. Kopumā ļoti labs!
Otrkārt - tevis izveidotajam veikalu aprakstam grūti nepiekrist, jo, ar atsevišķiem izņēmumiem, situācija tāda arī ir.
Tā ka man vistuvākais veikals tomēr ir "LIJA", tad šad un tad nākas tur iegriezties. Tajās reizēs, kad neuzdod jautājumus, bet ar pirkstu parādi - man šito!, tad ir OK, bet tikko sāc kautko prasīt, tā ir Āmen!
Nu visos jau veikalos, ja neprasi, bet zini, ko pašam vajag, nav nekādu problēmu! A ja ko paprasīt... eh!!!
Strēlnieks A - Rīga, Lāčplēša ielā (pagrabā starp Brīvības un Kr.Valdemāra)
Arms - Blakus Strēlniekam, tikai pretējā ielas pusē un tuvāk Brīvības ielai)
Regro - Daugavgrīvas 31
Vinārs - Tērbatas 8
Cerīgs likās Jaunbērziņa (Talsi) projekts Rīgā atvērt plašu mednieku/makšķernieku veikalu Grīvas ielā. Bet cik tālu tas tika, nēesmu piefiksējis...