Mandomāt, nav ko niekoties ar benzīnu - ņemam zeme-gaiss/zeme-zeme tipa ierīci, piemēram, šo http://en.wikipedia.org/wiki/I... vienu palaižam mežā, lai ar GPS nosaka bebru māju koordinātas un - no kādas jaukas siltas vietas bliežam. 30 sekundēs nolido apmēram 6km, varot tīri labi trāpīt :)
Ar benzīnu vajag! Pavisam elementāri ņem 10 litrus e95, sameklē mājiņu, nolaiž gravī ūdeni (tas ir izjauc dambi). Aizsprosto grāvi ar sietiem aukšpusē un lejā, vēlams ap 60-80 metriem, mājiņa vidū. Kad nokrities ūdens parādās alu ejas vīri nostājās pie tām, bet grāvim otŗā pusē. Pa vienam nostājās pie augšējā un apakšējā sieta, bet arī tai pašā pusē kur jau stāv pie alām drošība kā ne kā.Tad mājiņas ventilācijas caurumā gāž iekšā e95 kādus 9 litrus, mērīt nevajag uz aci, un fisi mūk krūmos jo vīri pie alām sāk šaut. Nogaida minūtes 5-10 lai e95 pagaro. Tad lej pārpalikumu atkal tur pat un strīpā uz zemes pašam atkāpjoties kad kana cauri sper klāt uguni. Brīdī kad uguns sasniedz alu eksplozija, mājiņa palecās. Mūdži nāk ārā no visiem pakšiem ka tik spēj šaut un lādēt. Kad vis pieklust nevajag atslābt, ņem rokā lomiku un ar tā palīdzību ar spico galu sit zemē, kur apakšā ala un palaiž iekšā gaisu atkal kaut kur nobūkšķ, parādās pa kādam mūdzim var atkal uzšaut. Nu tā pus dienu var ņemties, ā un vēl mazāk pa 10litriem nebūs tas efekts. Pēc tam gadus 5 neviens mūdzis tur nedzīvos. Pirms šitā ņemas jāpārliecinās vai konkrētajā laikā tur kāds dzīvo, lai nau pa tukšo.
Martinj ,ES NEVIENA VIETA NEESMU TEICIS KA ES ESMU TA DARIJIS! esmu tikai dzirdejis ka taa dara ... + tur nekas nau saistits ar indeeshanu ! Pats droshi vien neesi saskaries ar tadu lietu! Un Nu nezinu gan vai var noshaut visus bebrus tada uzpluduma kuram apkart vien stundu jaiet!
Daini ko tu ar to gribeeji pateikt??? (fool)
Nu martinj , gar zemi? :)