Lapsa neatnāca, pāris kaķus ar peles pīkstienu gan pievilināju:) Metri 70 bij labi redzams viss, acis vien spīdēja, tālak īsti nebij, kur skatīties. Nav ar ko salīdzināt, bet nu laikam jau labs komplektiņš sanācis.
Aldi varbūt ka varētu ielikt tā brīnuma beamshotus lai var saprast par ko iet runa. WF-500 mani apierina pilnībā bet pēc šitādiem tekstiem sāku aizdomāties ka varbūt ir kas labāks. Ja kas tad LED baltā gaisma un ļoti šaurs kūlis man nešķiet tas labākais risinājums bet varbūt ka kļūdos jo nezinu. Laiku pa laikam šito tēmu palasu bet sakarīgas infas joprojām nav.
Subjektīvs viedoklis par to ka 70 metros kūlis ir šaurāks un gaišāks galīgi neimponē. Ar WF-500 100+ metros rdzu ļoti labi, man ir arī Cree P4 modulis kas der WF-500 un teorētiski ir 800lum, tomēr xenona gaismā redzu labāk un tāpēc Cree nelietoju...
Nu nekādi nesanāk ebay iepirkt, caur make offer šo spuldzi, Alpha G10.
Vai tur ir kāds knifs, izmet šādu error:
An error has prevented you from continuing
Please review the page and correct any indicated problems.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
18.08.2009. 16:51
Nee, knifu nav. Bet make offer noziimee, ka tu piedaavaa cenu, tad paardeveejs izlemj (a tagad amerikaa knapi riits) un, ja piekriit, tad tu buusi nopircis, a ja nee, tad tipa figushki ... "declined"
A tev paareejaas shtelles jau tam komplektam ir?
[youtube::EHWBDsGsOoM]
"Labdabiigos pienesumus" pienjemu darba dienaas, Rīgā, Zemkopiibas ministrijas eekaa :)
Subjektīvs viedoklis par to ka 70 metros kūlis ir šaurāks un gaišāks galīgi neimponē. Ar WF-500 100+ metros rdzu ļoti labi, man ir arī Cree P4 modulis kas der WF-500 un teorētiski ir 800lum, tomēr xenona gaismā redzu labāk un tāpēc Cree nelietoju...
Nu nebuutu jau slikts tas WF-500, bet KLUCIS druumaakais ....
Vai tur ir kāds knifs, izmet šādu error:
An error has prevented you from continuing
Please review the page and correct any indicated problems.
A tev paareejaas shtelles jau tam komplektam ir?