Nu visur gadās izņēmumi, bet ir daudz pieredzēšušu mednieku no kuriem vēl mācīties un mācīties un kuru priekšā es jaunu visnotaļ jūtos galīgi zaļš gurķis, kautgan par dzinēju nogāju gadus 7 un nu jau tūlīt būs trīs gadi kā oficiālo mednieku kārtā esmu! Protams ir arī tādi veči kā tu teici, bet visur jau gadās... :)
Redz kā ir ar to mācīšanos no veciem vīriem ņemot vērā to ka esmu'jaunais nednieks cenšos ņemt vērā jebkuru piemēru no viņiem.[neēsmu lepns]
Bet ja šie briežu buļus šauj ar 6,2mm renkām,un otrs ar KO kaujas lodēm. Tad neuzskatu ka tas ir normāli .un pēc mana jautājuma KURAM NO TRIM TU TĒMĒJI saņemot atbildi kautkur pa vidu nu nemaz nejūtos izglītots.
Nu bet tagad jau ar tipa nevar ar renkām, DIŽMEDĪJUMS ŠAUJAMS TIKAI AR LODI!!! Bet kā to ievēro cits jautājums, ko vajadzētu, manuprāt, vairāk regulēt katra kolektīva iekšienē un tad jau būtu ok!!
Nu, jā bet es kaut kā arī neatbalstu to 3 gadu stāža atcelšanu lai iegādātos vītni, manuprāt vispirms ir jāiemācās medīt un nomedīt tas zvērs ar gludo un tad tikai ķerties pie karabīnes!!! Un pareizi tu saki par to mācīšanos no vecākiem medniekiem jo mednieks kas nav gājis regulāri vismaz 2 gadus uzsveru, vismaz, par dzinēju manā skatījumā no medībām sajēdz ļoti maz!!! Bet tās jau tikai manas domas..... :(
Bet ja šie briežu buļus šauj ar 6,2mm renkām,un otrs ar KO kaujas lodēm. Tad neuzskatu ka tas ir normāli .un pēc mana jautājuma KURAM NO TRIM TU TĒMĒJI saņemot atbildi kautkur pa vidu nu nemaz nejūtos izglītots.
50. Alni un staltbriedi atļauts šaut tikai ar lodi (medību).