varbūt vecajie vairs nevarēs aļņus ar renkām šaut.
Slēpts
04.12.2008. 00:37
Pareizi jau tu saki....pārāk daudz tādu jauo sāk rasties(SEVI ARĪ PAR TĀDU UZSKATU), viens no iemesliem arī ir tas....vai nu staigā vēl par dzinēju un mācies no vecākiem amata brāļiem vai šauj zaķus un pīles, kā nekā esi ES!;)
Un ja arī tādu pieņemtu, tad ne jau tuvākajā nākotnē, pirmkārt ne jau visi mednieki var atļauties daudzmaz normālu karabīni, otrkārt, kā jau es vienreiz forumā pieminēju sakarā ar šo tēmu, vītne pie mums ir no 21 gada, ko tad darīs tie jaunie mednieki kuriem ir 18??? Pīles tikai šaus... nu apsurds biku sanāk!!! Mani kaut gan vairs tā vecuma problēma neietekmēs, bet paskatoties, cik proporcionāli jauno mednieku aug, kas regulāri ap gadiem 15-16 iet par dzinējiem, un ar nepacietību gaida tos 18 gadus!!! Nezinu kā citur bet Kolektīvā kur es medījos ir tikai tād viens jaunēklis! Un ko tad viņam vēl trīs gadi jānodzen lai varētu normāli medīties nu ir tas smieklīgi!!!
Nu kārtējās tenkotāju baumas, itkā jau dūmu bez uguns nav, bet tomēr, nejau tik kardinālas izmaiņas!!!!
Slēpts
04.12.2008. 00:20
Latvijā jau visu TAČU vajag kā Eiropā!:)Piemēram, Zviedrijā šāds noteikums jau kādu laiku darbojas...:) Karabīnītes tikai un viss..:)...Ar gludo..., lūdzu, ej uz pīlēm un tml.
Kaut gan mūsu valstī kā būsiet novērojušie likumus tik ātri nepieņem. Protams, ir izņēmumi, ja nu kādam steidzami vajag...:)
Njaa, exaameniem uz viitnjoto jau saak veidoties garas rindas..
Slēpts
04.12.2008. 00:00
Tā ir taisnība!Precīzi nevaru pateikt laiku, bet ar vinteni drīkstēs šaut tikai pa dižmedījumu, bet gludo varēs izmantot tikai nelimitētajiem. Reāli, bet fakts!
Kaut gan mūsu valstī kā būsiet novērojušie likumus tik ātri nepieņem. Protams, ir izņēmumi, ja nu kādam steidzami vajag...:)