Es tomēr kaut ko nesapratu. Nu nevar taču ar bezdelīgas asti izlabot tā, lai abi stobri iet precīzi, ja pirms tam viens gāja precīzi, otrs ne. Un, ja vēlas stobru precizitāti samainīt vietām, tad var veikt arī tikai grauda korekciju.
Plusi (manā skatījumā): 1)precīzāka tēmēšana, jo punkts ir daudz mazāks nekā muška stobra galā, 2)pustumsā labāk var redzēt kur tēmē, 3) vieglāka regulēšana
Mīnusi: 1) cena (gan pats tēmeklis, gan stiprinājumi, gan uzlikšana), 2) vairāk griežas sirdī, ja plinte kkur atsitas, 3)ja apsnieg, tad nevar gluži ar netīru cimdu pārbraukt pāri un turpināt šaut...
Edgar, ja esi no Rīgas, varbūt vari mēģināt painteresēties Rīgas "Ieroči" veikalā Daugavgrīvas ielā 31 (tur kur Salmo veikals), varbūt ka viņiem var iedot, lai aizved uztaisīt.
10,- Ls, bet bez piešaušanas- piešaušanu veicu pats, lai pēc tam nebūtu nekādu pārsteigumu un lai redzētu kas un kā reāli notiek. Šauju es ar 28g monlit lodēm, vēl labi gāja Winchester Slug, bet tas monolit kkā ļoti iepaticies.
Edgar M, vēl šādu darbu var pasūtīt Rīgā, Daugavgrīvas ielā SIA "Regros". Man vasarā ar visu piešaušanu tas prieks apgājās ~ 40 Ls. Rudenī pīles krita kā akmeņi :)
Tas ir veikals "Ieroči", Talsos, Rīgas iela 15. Es neteikšu ka grūtāk būtu uz pīlēm... Pats gan šogad nesašāvu neko dižu, bet pa šķīviem pusaplī 9 no 16 sašāvu. Nevaru neko sliktu teikt. Par iestrādāšanas veidu- ja viņu uzlodētu virspusē, tad viņš neregulētos kā tagad.
Mīnusi: 1) cena (gan pats tēmeklis, gan stiprinājumi, gan uzlikšana), 2) vairāk griežas sirdī, ja plinte kkur atsitas, 3)ja apsnieg, tad nevar gluži ar netīru cimdu pārbraukt pāri un turpināt šaut...