mazliet offtopiks:
kad vēl decembrī diskusija gāja vaļā pilnā sparā, bija iekomentēts par ieroča atņemšanu uz diviem gadiem par alus dzeršanu publiskā vietā. tad nu vēršu jusu uzmanību uz to, ka šāds lēmums no policijas puses ir nelikumīgs. par šadu pārkāpumu (tai skaitā pieķeršanu dzerumā sabiedriskā vietā, un pārējiem pārkāpumiem, kas tajā pantā ierošu likumā ir minēti) var tikai anulēt ieroču atļauju, bez jebkādiem termiņiem. savukārt pēc gada (kad notecējis administratīvās sodāmības termiņš) var sniegt jaunu iesniegumu atļaujas saņemšanai. ir vietas, kur policija nezināšanas dēļ vēl aizvien anulē atļauju uz diviem gadiem, kas nav normāli. tā kā ja gadās šmuce, izlasiet tos pāris likumus un iespējams, ka visu varēs sakārtot ātrāk..
P.S. principā atļauju var dabūt jau mēneša, divu laikā. bet par to citreiz..
Bez šaubām, ka ir tāds kolektīvs, es tādā medījos ! Sezonas atklāšanā vienu pošu knapi izmoka pa visiem! Iemesls - vīri savu jau ir izdzēruši jaunībā, dakteris visiem jau ir parādījis dzelteno kartīti!
Tā takš ir viena no mednieka tradicijam, ieraut 15 pilienus dienas gaita,bet jazin ir mers! Joki jau ari nau. Mes kad braucam uz dzinej medibam, mums ir viens ceļagals pie kura piestajam un iedzeram pa grakitim, jo garam pabraukt nedrikstam. Ta mums ir kops es aceros ka saku iet vel pa dzineju un taja celgala gaidijam mednieku, kas gaja no savas lauku majas, nu ja jau 14 gadu apkart!!!!
mēs ar pēc katra masta riktīgi laižam iekšā lai diena nav pa tukšo, ideālas medības ir tad ja vakarā vispār neko nesajēdz kas notiek un atčohnās mentenē ar atskaldītām aknām un nierēm
Cilvēks bez tradīcijām ir mežonis. :) Un mēriņš (pēc medībām!!!) pie aknām ir svēta lieta.
Tam apgalvojumam nu gan es negribētu ticēt, ka turpat vai visos kolektīvos rij šmigu līdz bezfilmai medību laikā!!! Tas bija sen un tā vairs nav taisnība.
Ko lai saka - drīzāk atradīsi kolektīvu, kas sastāv no veģetāriešiem nekā no trezveņņikiem un jazveņņikiem. Lai veicas!
No visa lasītā gribētos dzirdēt paša Ginta versiju, kas viņā ir tik labs un izcils, ko viņš ir gatavs ienest sevis atrastajā kolektīvā, kā viņš atrastu kopēju valodu, vai ir tik drosmīgs, ka var tā izteikt savu neapmierinātību visu vīru priekšā un ja vajag viņus arī aizstāvēt un atbildēt ar humoru humoram, par neveiklu šāvienu vai citu likstu. Nesaskatu tur saistību ar alkoholu nekādu. Kā kungi te iepriekš teikuši, varbūt jāsāk pašam ar sevi, aizrauj sev līdzi vīrus, pierādi sevi ne tikai vaimanā...
Reālajā dzīvē Laimes lāču nav, katram pašam savi sūdi jāvāc un savi labie darbi jādara.---Raivi,te es Tev piekrītu par visiem 100 p.,un to derētu iegaumēt tiem,kas to lāci šeit grib atrast - atrast kolektīvu,kas viņus nēsās,kā zelta oliņas uz paplātes.Tādu brīnumu nebūs,ir jāsāk savākt SAVUS s...s,darīt labos darbus un tad arī tiksi novērtēts.
kad vēl decembrī diskusija gāja vaļā pilnā sparā, bija iekomentēts par ieroča atņemšanu uz diviem gadiem par alus dzeršanu publiskā vietā. tad nu vēršu jusu uzmanību uz to, ka šāds lēmums no policijas puses ir nelikumīgs. par šadu pārkāpumu (tai skaitā pieķeršanu dzerumā sabiedriskā vietā, un pārējiem pārkāpumiem, kas tajā pantā ierošu likumā ir minēti) var tikai anulēt ieroču atļauju, bez jebkādiem termiņiem. savukārt pēc gada (kad notecējis administratīvās sodāmības termiņš) var sniegt jaunu iesniegumu atļaujas saņemšanai. ir vietas, kur policija nezināšanas dēļ vēl aizvien anulē atļauju uz diviem gadiem, kas nav normāli. tā kā ja gadās šmuce, izlasiet tos pāris likumus un iespējams, ka visu varēs sakārtot ātrāk..
P.S. principā atļauju var dabūt jau mēneša, divu laikā. bet par to citreiz..
Tam apgalvojumam nu gan es negribētu ticēt, ka turpat vai visos kolektīvos rij šmigu līdz bezfilmai medību laikā!!! Tas bija sen un tā vairs nav taisnība.
Ko lai saka - drīzāk atradīsi kolektīvu, kas sastāv no veģetāriešiem nekā no trezveņņikiem un jazveņņikiem. Lai veicas!