Baidos, ka tu puis nēesi izvēlējies īsto hobiju.Nekādi neatbalstu žūpošanu katram pašam jāzin cik var iedzert.Bet 100 gr pēc medībām pie aknīnām ar kolektīva biedriem ir pat veselīgi :)
Arnis +, Jānis D+! Negribu nevienu aizvainot, bet te vairāk izsktās pēc tādas memmīšu čīkstēšanas pie mammas krūts: "vot viņi ir dzērāji, mani apbižo un saukā par jauno, negrib neko darīt un dzīvniekus nebaro...". Pierādiet, ka esat labāki ar darbiem un nevis staigājat ar uzmestu lūpu. Neātbalstu žūpošanu, bet īdētāji un vienaldzīgie kolektīvu un medību attīstībai ir lielāka sērga un arī tādi ir jāliek pie vietas!
Arnis Puksts, Šodien, 10:44 izdomā atbildi uz jautājumu: "Ko es varu dot kolektīvam?",kāda kolektīvam jēga no tādiem?
Tas varētu būtjauno kolektīva biedru kandidātu 1.bauslis!
Gints - meklēt var vairākos veidos. Viens ir aprunāties ar paziņām. Cits - zvanīt interesējošo rajonu kolektīvu vadītājiem un runāt...
Tikai, ja reiz runā, tad pirms tam izdomā atbildi uz jautājumu: "Ko es varu dot kolektīvam?", un ar to arī sāc sarunu...nevis kā te daži - "PO" par kolektīvu, ka tik ir ko šaut...drīzāk jautājums - kāda kolektīvam jēga no tādiem?
Lietot alko vai nelietot PĒC medībām vai nelietot tā jau ir katra paša darīšana protams, ka medību laikā tas ir nepieņemami!!! Pavīdēja teksti par nespēju atturēties vai kādiem uzbraucieniem-Nu liekas, ka mēs tomēr neviens neesam bezmugurkailnieki, kam vajadzētu rasties šāda veida problēmām. Un nevajag sākt šūmēties, ja kāds no necajiem bukiem mazdrusciņ pavelk uz zoba...atbildi ar humoru un viss ok. Domāju, ka piekritīsiet, ka mednieks bez humora izjūtas nav īsts mednieks.
Gints vakar būs pārlieku pielicis mūli.Tāpēc arī tāda alerģija.lai no 30 vīriem nebūtu kaut viens dzērājs. Parasti, labi ja viens nedzērājs no tiem 30.. Es meklēju,100%ka no 30 vismaz 5 būs šoferi kas nevar lietot.
man PO pa kolektiivu - vajag tikai lai licenzes izsniedz, taapat kaa kolektiivam po par to kapeec jaunie uzrodaas uz paaris reizeem un peectam pazuud uz neatgrieshanos (gan jaunie no vieteejaa miesta gan no Riigas), pirms kaadiem gadiem 5 un vairaak tieshaam zzuuposhan bija kriminaalaakaa liimenii, bet skaidrs ir viens vecie jaunaaki un gudraaki nepaliek un jaunos kolektiivos neredzeet - ja pa to kolektiivam ir PO - taadaa gadiijumaa man arii. shogad gan vienam no maniem kolektiiviem bija liels progress zveeru piebaroshanaa (uz kaadu es pat nekad nebiju cereejis) ar rezultaatiem, bet taapat rudenii atnaaca 3 jaunie, piedaliijaas 2-3 reizes - taa arii neesu vinjus vairaak redzeejis...
Atklātu žūpošanu un apdzērušos medniekus medību laikā neēsmu redzējis jau gadus 7 - manā un tajos kolektīvos kur esmu bijis aicināts uz medībām. Mēriņš pēc medībām un ja vēl pie akniņām ir tikai apsveicami! Pārmērīga "pareizība" un "sausā" kolektīva meklējumi arī nav normāli! VISS IR JĀDARA AR MĒRU! Un "mednieks" kurš saka, ka viņam viss ir p...., vienalga kādi arī nebūtu tam iemesli- NAV MEDNIEKS!
Arnis un citi zinātāji,
Vai varat ieteikt virzienu kurā meklēt? Der visi Latvijas centrālie rajoni, kas nav tālos A (Alūksne, Daugavpils, Rēzekne)un tālos R (Liepāja, Ventspils) un Sēlija.
Gints - nu tādā gadījumā vienīgais secinājums, ka līdz šim nav veicies...vienīgi, ja tā baigi sistemātiski, tad nāk prātā tautas teiciens, par to kāds kādu pievelk...jo nav daudz kolektīvu, kur sīvo lietotu medību laikā un vēl kādam spiestu lietot vai kkā "ne tā" izturētos, ja nelieto...
Tas varētu būtjauno kolektīva biedru kandidātu 1.bauslis!
Tikai, ja reiz runā, tad pirms tam izdomā atbildi uz jautājumu: "Ko es varu dot kolektīvam?", un ar to arī sāc sarunu...nevis kā te daži - "PO" par kolektīvu, ka tik ir ko šaut...drīzāk jautājums - kāda kolektīvam jēga no tādiem?
Vai varat ieteikt virzienu kurā meklēt? Der visi Latvijas centrālie rajoni, kas nav tālos A (Alūksne, Daugavpils, Rēzekne)un tālos R (Liepāja, Ventspils) un Sēlija.