Manuprāt ejot dzīt iepazīst sava kolektīva apmedījamo teritoriju,vismaz neapmaldīsies.Un par to dīrāšanu un iekšu laišanu katram normālam medniekam tas ir jāprot.Man pašam šīs lietas tieši šie vecie onkas iemācija un arī daudz ko citu tā kā nekādas pretenzijas ka vecie neiet dzīt.No šiem vīriem ir jāuzņem viņu dzīves gudrība par medību lietām.
es jau vairāk gribēju dzirdēt kā citur ir ar to šķirošanu!! nu vai tur biezajiem ir kādas privilēģijas, vai arī jaunajiem nav nemaz tādu!!
Uldi, jā, es esmu sapratisto īsto medību garšu!! par tiem draugiem kolektīvā-nu man tur ir radinieki, kaimiņi un citi draugi, un mans tētis arī bija šai medību kolektīvā, takā par čomiem galīgi nevaru sūdzēties!!
tas ir sviest! biezais vai plānais. kāda starpība? medības ir medības un visi esam vienādi. nu vismaz jābūt. protams vacie ir cits stāsts. nedrīkstētu būt šķirošana. vienīgi tas biezais var atpirkties kautkā, lai ir labums visam kolektīvam. tad vēl tā. bet nu nezinu.....
kautkur lasiju ka medībās visi ir vienādi pēc sociālā stāvokļa, ģimenes stāvokļa, rases un orientācijas. kaut kā tā
Matīs,šeit Tava(vai kāda cita) kolektīva problēmas neviens neatrisinās.Konkrētā problēma ir tikai un vienīgi kolektīva iekšējā lieta,ar ko jātiek galā pašiem,kas teorētiski ir ļoti vienkārši izdarāms - sasaucat pilnsapulci,un izbalsojiet kolektīva vadītāju,iebalsojiet sev tīkamo.
No personīgās pieredzes - čīkstētāji nav darītāji t.i.vadība vienmēr ir slikta,bet paši no atbildības un vadības grožiem mūk,kā velns no krusta.Matīs,vai Tu pats gribētu un varētu būt par vadītāju?Tici man-nav medus maize!
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
17.12.2008. 11:25
tā vienmēr ir bijis un vienmēr būs, iedomājies sevi pēc gadiem 15? vai tev patiks ka kāds jauniņais tev sāks stāstīt ko viņš grib un ko nē! salīkstam ka tad tu runāsi pavisam otrādi.
Mums gan kolektīvā šādu problēmu nav. Ir mednieki (gan jauni, gan veci), tie stāv mastā kur nu vadītājs noliek un nevienam nekādu pretenziju nav. Ir "štata" dzinēji - tie, kas grib piedalīties medībās, bet ieroča vēl/vairs nav un arī tie, kas grib ar saviem suņiem dzīt. Medījuma "sakopšanā" piedalās visi - kas redz ko darāmu, ņem un dara. Bet, protams, medību vai kolektīva vadītājs ir tiesīgs pakoriģēt lietas, ja nu kas nenotiek īsti tā kā vajadzētu. Prieks braukt uz medībām !
Man pret vecajiem galīgi nekas nava iebilstams, ja šamie nestrādā pie medījuma uzkopšanas. Bet ja sadzerās un nāk dirsties un komandēt, ta gan dažam labam piesolīju protēzes paretināt. No tā laika viss klusi. :)
Biezie vai plānie - rukā visi. Priviliģētie var būt tikai vecie buki - 70+ gadi!
Kara vienīgais pluss ir tāds, ka tā laikā tiek jūtami apklapēti garā nabagie. Žēl, ka ne visi. Jo šeit pēdējā laikā jūtams tādu pusgudru antiņu uzlidojums.
Uldi, jā, es esmu sapratisto īsto medību garšu!! par tiem draugiem kolektīvā-nu man tur ir radinieki, kaimiņi un citi draugi, un mans tētis arī bija šai medību kolektīvā, takā par čomiem galīgi nevaru sūdzēties!!
kautkur lasiju ka medībās visi ir vienādi pēc sociālā stāvokļa, ģimenes stāvokļa, rases un orientācijas. kaut kā tā
No personīgās pieredzes - čīkstētāji nav darītāji t.i.vadība vienmēr ir slikta,bet paši no atbildības un vadības grožiem mūk,kā velns no krusta.Matīs,vai Tu pats gribētu un varētu būt par vadītāju?Tici man-nav medus maize!
Biezie vai plānie - rukā visi. Priviliģētie var būt tikai vecie buki - 70+ gadi!
O! par to sadzeras un tad saak maaciit dziivot piekriitu .....
hik .... kuuuuuuurshhhhhh n-n-normaaaaals ciiiiiilveeeeeeeks hik hik .... vispaaaaaaaaar lapsu diiiraa ... hik hik hik ....