Ja ir cietais tents tad jā... Bet vienalga kulbā iecelt ir vieglāk... Tu vari iekāpt, vari stāvus stāvēt, pa malu izlekt ārā. Ja me'dījums ir līdz 150kg tad nekāda vaina bobim, bet ja jau iet pāri par 200kg, tad nav tik ērti. Bet tas jau viss ir relatīvi. Var jau būt, ka katram ir izkopta sava tehnikā kā medījumu dabūt mašīnā (un tam ir liela nozīme)
Arseņiča kungs...vai tad es Jūs par bobikistu saucu, ka Jūs mani par hiluxistu....ja nemaldos šajā forumā mednieki izsaka savas domas par kādu konkrētu tēmu, nevis nodarbojas ar pseidonīmu piešķiršnu citiem! Esi korekts, mani sauc Maigurs!
Bāc... pārrēkties var man likās, ka notietni cilvēki te sēž, bet nē, ņemas kā tādi pusaudži... ko var ņemties ar krāniņu staipīšanu?!
Nu medībās katrs brauc ar to kas ir, kas katram ir praktiskāks un ko var atļauties. Ne visi var atļauties braukt uz mežu ar dārgu džipu, ne visi var pat atļauties braukt ar bobiku vai ņivu, bet viņš brauc ar velpēdu... un kas no tā mainās?! Vai tad galvenais nav pats medību process ne mašīna vai veids kā to dzīvnieku izdabū ārā no meža?!
Cienītie kungi! Neskaldīsim matus,bet izteiksimies pēc būtības.Jautājums ir ar ko mēs braucam mežā.Esmu braucis mežā ar UAZ 469.Nu iet viņš,bet ērts viņš nav.Ja vajag ir iekrauts alnis,briežu govs un 3 gadīgs kuilēns,bet mēs gulējām uz medijuma un ticiet man ērti nebija.Kādu laiku braucu ar Ņivu.Protams komfots nedaudz lielāks,bet mazāk var ielikt.Maksimālais daudzums ir bijis briežu bullēns,Briežu teļs,un 4 stirnas.Pats pielipis pie stūres un vairāk vietu nav.Par iebraukšanu dziļāk mežā problēmu nav,ja arī nogrimu,tad veči iznesa ārā.Bet tagad braucu ar mašīnu par kuru pārvēršas ar laiku visas mašīnas,tas ir Opel.Opel Campo 2,5 dīzelis ir vienkāš nav dārgs un kulbā var pietiekoši daudz ielikt.Lai arī vec,bet ērts un uzticams.Man šķiet, ka katram savs auto ir mīļs un tas ja kādam ir kas savādāks kā jums neapskaužat un nevērtējat,kā biezo,jo cilvēks ir gribējis ko ērtāku un ir varējis to atļauties.
Medibas jau galvenais lai ir 4x4 tad daudz vieglak.
Subaru outback ar ir ļoti labs medībam 180kg kuilis tā tik ielin...(= (Alņi,staltbrieži nav mēģināti)
Maigur... katrā ziņā tur nekas nav minēts par to, ar kādiem auto tiek braukts medībās... domājams, ka tēmas būtība bija par to, ko arābu šeihi sadara ar auto.
Harij - Respect ;)
Nu medībās katrs brauc ar to kas ir, kas katram ir praktiskāks un ko var atļauties. Ne visi var atļauties braukt uz mežu ar dārgu džipu, ne visi var pat atļauties braukt ar bobiku vai ņivu, bet viņš brauc ar velpēdu... un kas no tā mainās?! Vai tad galvenais nav pats medību process ne mašīna vai veids kā to dzīvnieku izdabū ārā no meža?!
Subaru outback ar ir ļoti labs medībam 180kg kuilis tā tik ielin...(= (Alņi,staltbrieži nav mēģināti)
Harij - Respect ;)