Viena lieta tagad medību vāģis, otra lieta kādu tagad nodokli maksāsim par to :( Žēl ka mūsu dārgā saeima tikai domā kā papildināt valsts kasi, bet tas ka piemēram mans vāgis ir nepieciešams ne tikai medībām bet arī ikdienas darbībām, un nav no jaunajiem tad tas ir pilnīgais absurds.
Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
30.10.2012. 18:50
Jautājums medniekiem.lv. Pēdējā laikā lielā daļā diskusiju par un ap transportlīdzekļiem, kas tiek izmantoti braukšanai uz medībām un medību laikā ir koncentrēti ap konkrētiem modeļiem, transportlīdzekļu veidiem, kas ir OK, bet man šķiet būtu ļoti noderīgi, ja varētu forumā ielikt aptauju "Ar ko braucam"? Un lai atbildes būtu objektīvākas, un nebūtu neviens aizvainots idejiski atbilžu variantus varētu dalīt nevis pa markām/modeļiem, bet tikai veidiem un piedziņas tipu. Piemēram, vieglais priekšpiedziņa, vieglais - pilnpiedziņa, apvidus - pilnpiedziņa, kvadricikls, traktors :) utml.
Šo ierosinu, jo man šķiet, ka aina ap lielo vairumu Latvijas mednieku transportlīdzekļiem ir daudz savādāka nekā lielā daļā šeit minētās diskusijas ap apvidniekiem., bet man šķiet, ka aina ir daudz savādāka, un lielais vairums uz medībām dodas ar pavisam ko citu.
Šis būtu svarīgi, lai kliedētu jebkādus mītus par mednieka tēlu kā tādu Latvijā., un iegūtu objektīvus datus, kurus varētu iespējams izmantot dažādās situācijās, piem., diskusijās ar Zemnieku Saeimu par mednieku kā tādu, tā iespējām utml.
Cerot uz sapratni, Mārcis.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
26.11.2012. 11:33
No humora viedokļa labs tests. :) Ja nopietni, tad nav korekti salīdzināt daļskaitļus ar dažādiem saucējiem. Nolieciet Ņivai blakus Suzuki Vitara 3durvnieku, tad paskatīsiemies. :)
Avots:http://www.allhunt.ru/photo/hu...
Šo ierosinu, jo man šķiet, ka aina ap lielo vairumu Latvijas mednieku transportlīdzekļiem ir daudz savādāka nekā lielā daļā šeit minētās diskusijas ap apvidniekiem., bet man šķiet, ka aina ir daudz savādāka, un lielais vairums uz medībām dodas ar pavisam ko citu.
Šis būtu svarīgi, lai kliedētu jebkādus mītus par mednieka tēlu kā tādu Latvijā., un iegūtu objektīvus datus, kurus varētu iespējams izmantot dažādās situācijās, piem., diskusijās ar Zemnieku Saeimu par mednieku kā tādu, tā iespējām utml.
Cerot uz sapratni, Mārcis.