Ar G22 vienmēr pagrūti būs trāpīt 70m distancē. Tur i optika nelīdzēs daudz. Šitai Sutteru mierīgi vari likt. Viņš tik krēslā sliktāks būs. Bet, kad paņemtu CZ varmintiņu un piešautu multizero Kahles 3-12X50 optiku piecos vajadzīgos attālumos ar Lapua biatlona patronām - pavisam cita bauda šaut un trāpīt....
Sapratu ka 22lr jauda nespēj izsist pat lēto optiku(ap 200 USD) krustus,tamdēļ jautājums-kādu lētuci izvēlēties ,vēlams ar punktiņu.Radusies iespēja atvest no Amērikas,tamdēļ aktuāli!
Raiti F.! Pasteigšos nervus pamaitāt pirms to sāk valsts muitas ierēdņi- vai attiecīgā licence optikas saņemšanai izņemta, vai vismaz papīri sagatavoti? Vienkārši negribas, ka kāds arī uzkāpj uz tā paša grābekļa, uz kura es trāpīju:(
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
31.05.2010. 14:15
Int F., iespējams ka iztikšu bez muitas ierēdņu piedalīšanās - gandrīz kā jau lielai daļai LV bāleliņu arī man ir kāds rada gabals tur, iekš UK. Mans funktieris sekojošs - rada gabals caur e-pastu saņem manis izvēlētā izstrādājuma linku, viņš arī pasūta un saņem manu izvēlēto produktu. Pēc tam tālākais jau ir tehniskas dabas jautājums, kā to izstrādājumu rada gabals nogādā man - vai ar kurjera palīdzību, kuri visai bieži kursē starp UK un LV, vai pats atlidojot ciemos vai izmantojot Royal Mail pakalpojumus, protams attiecīgi sadārdzinās paša izstrādājuma cena, taču tas vienalga būs lētāk, nekā pirkt optiku LV, kura izgājusi cauri 3 - 5 pārpircēju rokām, no kuriem katrs būs uzskatījis par pienākumu nopelnīt piecīti vai desmitnieku uz katru vienību. Ja tas neiet cauri, tad būšu pateicīgs par informāciju, kā to noveidot savādāk.
IMHO, ja runā par šādas cenu kategorijas optikām, tad Hawke martā cilāju - nepatika. Kaut kādi stipri miglaini tie stikli izskatījās. Nikko Stirling Gameking par līdzīgu cenu likās daudz ciešamāks. Turpat uttingos ir.
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
31.05.2010. 16:27
Ilgvar, Stirlingam tajā cenu kategorijā ir izgaismots krusts, kas man šķiet lieka greznība priekš mazkalibrenes, pietiek ar izgaismotu punktu. Cerams ar Hawke vīlies nebūšu.
Ir pilnīgi jauna Bushnell .22 RIM FIRE 4X32 optika (mod.762243)ar Multi-X tīkliņu.Komplektā arī kronšteini.Pirkta tepat Zommerā,ne reizi nav lietota.
Ja interesē,raksti.
Ja interesē,raksti.