Varbūt desmit, divdesmit metros, ja kārtīgi piešauj, bebrim var ietrāpīt... Piecdesmit metros par sērkociņu kastīti nebija, ko sapņot vispār - pat ne datora diskā piecas pēc kārtas nesagāja. Nezinu, šķiet, ka spēļlietiņa, kas jauki izskatās.
Šāvām gan ar Lapua, gan SK vācu patronām, vēl tur visādas citas ar bija. No daudziem ar to pašu esmu dzirdējis arī, ka atkarībā no temperatūras, katrreiz savādāk trāpījumus izmētā. Izskats jau man pašam patiktos ar, bet šaut tak arī vajag....un trāpīt.
Un kāda bija kaudzīte 50 metros? Sērkociņu kārbiņā gāja iekšā? Kādas patronas?
Nez, man čomam tāds aparāts ir, varbūt ne žurķim, bet bebram galvā liek regulāri :) Kā kompakta spēļmantiņa, ja nešauj Briesmīgi Nopietni, G22 tomēr ir pats OK.
Vienu tādu testēju 50m distancē - viņu pat čehu gāzbalonu gaisene sit pušu trāpījumu precizitātē. Nerunājot par jebkuru normālu maseni. Tas plastmasas optikas kronšteins jau ar nav nekas nopietns. Bet desmit reizes pēc kārtas izšaut jau var dūšīgi :)Bizamžurkai galvā gan neņemtos ar tādu trāpīt. Labāk tad ar kaķeni....
Tas walters ir ražots kā ķīniešu bērnu rotaļlieta ar silumīna detaļām.Ja gribas daudz šaut no šķūņa mežā, tad būs īstais verķis.
Viņu vienīgi dēļ modernās laides var nopirkt un tad ielikt kādus normālus dzelžus iekšā.
Šāvām gan ar Lapua, gan SK vācu patronām, vēl tur visādas citas ar bija. No daudziem ar to pašu esmu dzirdējis arī, ka atkarībā no temperatūras, katrreiz savādāk trāpījumus izmētā. Izskats jau man pašam patiktos ar, bet šaut tak arī vajag....un trāpīt.
Nez, man čomam tāds aparāts ir, varbūt ne žurķim, bet bebram galvā liek regulāri :) Kā kompakta spēļmantiņa, ja nešauj Briesmīgi Nopietni, G22 tomēr ir pats OK.
Viņu vienīgi dēļ modernās laides var nopirkt un tad ielikt kādus normālus dzelžus iekšā.
http://www.marlinfirearms.com/...
Un cenas šim ir ap 200 Ls, un ļoti labai ieroči, saku no drauga pieredzes!