Man ir m710 cal.243win. Tīri labs darba zirdziņš tik reizēm aizslēgs ķeras! Vairāk viņus neražo un aizstāja ar 700 (ja nekļūdos). Oriģinālā BUSHNEL optika man galīgi nepatika un ātri nomainīju pret Krievu ПО4x36 un esmu ļoti apmierināts.
Remington 710 aizstāja gan, tikai ne ar 700, bet ar 770, kuram ir citāda laide, bet pārējais +/- tas pats :) komplektā nākošā package optika gan acīmredzot nāk no lētajām ķīnīzeru sērijām, bet tas raksturīgs ne tikai Remington
Jaa, es arii uz vienu no taas seerijas skatos. Tikai cik eertas ir taas "floorplate magazine"? Nav bijusi dariishana ar ieksheejaam aptvereem. Gribeetos zinaat kaadi ir +/- saliidzinot ar iznjemamo aptveri "Detachable Magazine".
Rem 700 ir Stinnnngri Nopietnāks par 710 un 770, kā nekā firmas labklājības balsts :)
Par aptverēm ir tā - gaumes lieta. Ar hinged floorplate ir tā - ielādē patronas no augšas un tad, ja gribi izlādēt, nav jārausta aizslēgs, atver apakšā vāciņu un izber patronas saujā. KO-44 ir dzīvs piemērs.
Es teikšu tā - manam Savage vispār ir internal box magazine, kas pielādējas un izlādējas caur aizslēgu. Un nekas. Nav Jābaidās Par To, Ka Pazudīs Aptvere. Un tas ir galvenais. Ar piecām patronām pietiek vairumā situāciju. Par izlādēšanu pofig - ja kādam ir slinkums, var ņemt hinged floorplate. Toties, ja pēc medībām jārausta aizslēgs, lai izlādētu, nu, tad tas, man domāt, ir tāda kā spēlēšanās, svētbrīdis, par to ir vien vērts samierināties par it kā neērtībām :)
Paldies Ilgvar, vienkaarshi ir funktieris pasuutiit 700SPS tac. , interesanti cik taads pie mums varetu naudinjaas iziet un vai vispaar suutiis man kaads , ja runaaju caur zommeru. Gribu mediibaam un pa papiiru.
sūtīt sūtīs, jautājums vien kad un par cik :)domāju, drusku zem viena staba sanāks... Vien reāli pēc pusgada, domāju, mums te tirgus ir nulle, komats, štrunts. :((( bet aparātiņš feins... :)
Par aptverēm ir tā - gaumes lieta. Ar hinged floorplate ir tā - ielādē patronas no augšas un tad, ja gribi izlādēt, nav jārausta aizslēgs, atver apakšā vāciņu un izber patronas saujā. KO-44 ir dzīvs piemērs.
Es teikšu tā - manam Savage vispār ir internal box magazine, kas pielādējas un izlādējas caur aizslēgu. Un nekas. Nav Jābaidās Par To, Ka Pazudīs Aptvere. Un tas ir galvenais. Ar piecām patronām pietiek vairumā situāciju. Par izlādēšanu pofig - ja kādam ir slinkums, var ņemt hinged floorplate. Toties, ja pēc medībām jārausta aizslēgs, lai izlādētu, nu, tad tas, man domāt, ir tāda kā spēlēšanās, svētbrīdis, par to ir vien vērts samierināties par it kā neērtībām :)