....aizčāpo uz "Gandru" Alfā vai Kalnciema ielā, sameklē normālu pārdevēju, apskati Millet firmas zābakus ar Goretex iekšā un gatavs.... pats tādus lietoju jau trīs gadus, kājas sausas un siltas da jebkuros apstākļos... no shit men..:)
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
29.12.2008. 19:55
Paskaties Purnavu muizhaa. Agraak Blaseristi tirgoja taadus HAIX (Vaacu ziimols, shuuti Horvaatijaa, ne kjiinaa!!!) .... pasham ir ... sezona veel nav rinkjii, bet ir ljoti ok!
Ir loti daudz labu zabaku, es ieteiktu njemt turistu zabakus, nevis mednieku, jo tie bus daudz ertaki, labaki + kvalitativaki...pa 60 ls var nopirkti ljoti labus zabakus...Aizej uz veikalu un normals pardevejs Tev izstastis visu pa zabakiem, ko dod katrs audums, un katrs zoles slanis(kas ari ir ljoti svarigi). Es personigi ieteiktu asolo firmu...cena pienemama un kvalitate ljoti ok
Aldi B: Es jau rakstiju ka labak njemt turistu zabakus, neka mednieku, jo turistu zabaki bus ertaki un vinjiem arii krasas nav spilgtas(nu vismaz ne visiem) ta ka atskiriba no mednieku zabakiem vizualaja zinja ir mazsvariga...Asolo zabakiem buus kvalitativaka zole(salidzinot ar dotajiem HAIX, kas nav maz ja japarvietojas lieli gabali. Neka slikta vai laba pa HAIX nevaru pateikt, jo neesmu ar viniem saskaries...Bet tas ir tikai manas domas, ka turistu zabaki ir ljoti erti un tas manuprat ir svarigakais....Abi ir ljoti labas zabaku firmas vairs atliek tikai gaumes jautajums.
nepērc jahti jaht zābakus netur nūdeni,cirukas nav slikti bet pēc gada viena kāja pēc stundas ir slapja jo kvalitāre ir galīgā pakaļā,četrus dadus atpakaļ bija labāka(āda pušu bet goretex labi turējās).Labi ir tūristu zābaki un cena ar normāla nav spekulatīva.
Paskatijos Asolo maajas lapaa ... neko pat liidziigu mediibu zaabakiem neatradu :/
Man ir shaadi: http://www.haix.com/eng/outdoo...
Es jau rakstiju ka labak njemt turistu zabakus, neka mednieku, jo turistu zabaki bus ertaki un vinjiem arii krasas nav spilgtas(nu vismaz ne visiem) ta ka atskiriba no mednieku zabakiem vizualaja zinja ir mazsvariga...Asolo zabakiem buus kvalitativaka zole(salidzinot ar dotajiem HAIX, kas nav maz ja japarvietojas lieli gabali. Neka slikta vai laba pa HAIX nevaru pateikt, jo neesmu ar viniem saskaries...Bet tas ir tikai manas domas, ka turistu zabaki ir ljoti erti un tas manuprat ir svarigakais....Abi ir ljoti labas zabaku firmas vairs atliek tikai gaumes jautajums.