Visus kermenīšus un ādas paņemams sasviežam lielā bedrē kur ir ievietots pāris simts grami trotila un palaižam gaisā. Ir divas labas lietas šajā procesā, nekā daudz nepaliks pāri no tā un otrkārt maziem putniņiem un lapsām būs vieglāk apēst izsvaidīto, a un vēl lielāka bedre bus, ar labi :)
vienīgi tikai ne visai labs skats būs ap to bedri, nu bet tas ir jau sīkums :)
Pie viena mednieka mājās jau svaidās vairāki desmiti lapsu, jenotu ādu, un nav kur likt. Bija par kapeikām pārdevis pusi, vismaz patronām pietika, bet tā tiešam nav ar tām ko darīt!!!
Kārlis Šube, Šodien, 13:36
Pēdējo reizi manīts 2009-01-08 13:37
Jani Medniek, vel lielaku sviestu medibu foruma neesmu redzejis! Negribi, nelasi!
Ir viena likumsakarība: cilvēka izpausmes veids ir atkarīgs no viņa kultūras līmeņa. Caur to Tu parādi kāds Tu esi mednieks un cilvēks vispār. Izturies ar cieņu pret citu, varbūt kādreiz arī pret Tevi izturēsies tāpat.
Jani, ieliec vismaz savu vardu un uzvardu, lai parejie zina ko cienit - nav jau gruti muldet anonimi! Ja ar pareizrakstibu (rakstot ka es) paradas kulturas limenis un ciena pret parejiem, tad mums atskiras viedokli un pie ta ari paliksim!
Aivars L.
Ādas pēc divi,trīs gadi maina(ja ir ar ko nomainīt),šķūnīts liels bilde no iekšpuses 50%.Ziemeļu,Austrumu sienas pilnas,tu man tici?
***trīs reizes pārlasiju savu teikumu,kļūdu neatradu,bet ja kas visi Jāņi un Mednieki piedodiet***
Es Tev Daini ticu,bet mazliet ziņkārība: vai siltināšanas nolūkos sitat ādas pie sienas,un vai jums tik mazs cūku limits-es bez ironijas.Es iedomājos par pašu 60 cūkām,ar tādu ādu daudzumu varētu krietnu šķūni apklāt.Bet ziemas periodam ideja laba-zīlītes un citi putni paēduši,un ādas neizvazātas un vēl uz Jāņiem ugunskurs.
Ar 60 ir ko noņemties ,mums tik daudz nav.Pamatā trīs iemesli pirmais - putniem , otrs - lai klaidoņi un laupītāji nojaustu,kas ar viņiem var notikt , trešais - baltie uz copīti no rīta :)
vienīgi tikai ne visai labs skats būs ap to bedri, nu bet tas ir jau sīkums :)
Pie viena mednieka mājās jau svaidās vairāki desmiti lapsu, jenotu ādu, un nav kur likt. Bija par kapeikām pārdevis pusi, vismaz patronām pietika, bet tā tiešam nav ar tām ko darīt!!!
Pēdējo reizi manīts 2009-01-08 13:37
Jani Medniek, vel lielaku sviestu medibu foruma neesmu redzejis! Negribi, nelasi!
Ir viena likumsakarība: cilvēka izpausmes veids ir atkarīgs no viņa kultūras līmeņa. Caur to Tu parādi kāds Tu esi mednieks un cilvēks vispār. Izturies ar cieņu pret citu, varbūt kādreiz arī pret Tevi izturēsies tāpat.
Ādas pēc divi,trīs gadi maina(ja ir ar ko nomainīt),šķūnīts liels bilde no iekšpuses 50%.Ziemeļu,Austrumu sienas pilnas,tu man tici?
***trīs reizes pārlasiju savu teikumu,kļūdu neatradu,bet ja kas visi Jāņi un Mednieki piedodiet***