Kad vasarā liku uz vadītājiem, tad jautājumā par olām bija pieļaujamas divas pareizas atbildes. Bildes par putniem ir serežģīti iekalt, vieglāk ir iemācīties svarīgāko par katru putnu.
Kad es kārtoju, nekāda iekalšana nelīdzēja... bija 5 jautājumi uz kuriem vajadzēja atbikdēt mutiski, un gana plaši... ar 5 teikumiem par katru cauri negāja...
Es protams nesaku ka tagad esmu gudrāks par jaunajiem, bet jāpamācās bija diezgan nopietni. Komisijā sēdēja pārstāvji gan no VMD, gan videniekiem, gan policijas....
800 jautājumui + medību likums + medību noteikumi. Iemācies netikai iezubrīt, bet saprast jēgu visam, tad var domāt par mednieka apliecību, nemācies, taču, nekādu B kategoriju autoskolā!!! Kas pēctam atbildēs par "gudriniekiem" kas sivēnmātei liks pa kupri, par to kopēšanu takā būtu jāaizmirst, naw jau tās galwas tik mazas!!!
Vai kāds var pastāstīt kā notiek Medību vadītāja eksāmeni, un kur var atrast jautājumsu par ko tur konkrēti jāzina?
cik zinu tur ar laikam jāvelk biļetes, varbūt kādam ir?
Es protams nesaku ka tagad esmu gudrāks par jaunajiem, bet jāpamācās bija diezgan nopietni. Komisijā sēdēja pārstāvji gan no VMD, gan videniekiem, gan policijas....
cik zinu tur ar laikam jāvelk biļetes, varbūt kādam ir?