No rīta, pēc instruktāžas, medību vadītājs sarunā ar galvano dzinēju kuru mastu dzīs un bišķu pārprot viens otru, kā rezultātā dzinēji tik dzen un dzen un nesaprot uz kuras stigas ta tie mednieki ir...... izrādās meža gabali stipri sajaukti.
:)Kādreizs mežā,savaigas dabīgas lietas izdarīt,protams izdara visu.Nāk no masta nost,kad atnāk saka laikam papīrus esmu atstājis.Kad aiziet,atpakaļ bet viņu tur nav.Meklē mašīnā arī nav,zvana uz māju,lai apstās tur,un ir.Kad atrada bil ļoti priecīgs.
Bij ielenktas mastā cūkas,nostājamies vis apkārt,un dzinējs sāk dzīt,nu iet kā pa diegu,tad atskan sāviens un bļāviens uš,uš,uš,ātpakaļ.Jo visas cūkas uz vienu mednieku virsū,un automāts nenostrādā,kā nākas.Mc,21-12.Kas stāvēja blakus tas redzēja un teica.kā futbolists vārtos tā nedara kā viņš,to darijis.:)
Tas nav mans stasts, to man pastastija cits mednieks!
Tak vot. Stav mednieku linija, tiko iesaakas masts vienam medniekam sagribejas iztukšot vēderu, tas mierīgi apsēdas dara savu lietu..., pēkši parādas cūkas un skrien kā reiz uz to kas tajā laikā sedēja. Tas pamanot cūkas ātri ska slaucīties ar papīru (viņš teica ka mežā papīram jābūt līdzi), knapi paspēja uzvilkt bikses un paskriet malā. Blakus stavošais mednieks novero šādu ainu. Mednieks ceļas uz kājam, ķer plinti, ātri skrien malā. Meža cūkas skrien tieši pa to vietu kur varenais vīrs iztukšoja vēderu un viena no cūkam paslīdeja uz tas ekskrementu čupas, meža cūkai pie muguras pielīpa tualetes papīr. Tas paspēja vel 2 reiz izšaut, bet labi ka netrāpa!
Mja, aprakstīt to nav iespējams, tas ir jāredz! :) tagad viņš populārs visā rajonā!
Medniekam mežā ejot uz briežu bauru sagriež vēderu, nu šis aši raun visu lejā un dara darāmo, kad netālu no sevis pamana bulli šķērsojam stigu. Plinte pieslieta pie koka apmēram pāris metru attālumā. Notiek ātras darbības sākot ar zāles plēsšanu lai apslaucītos, bikšu ģerbšana un plintes ķeršana, bet bullis protams jau prom. Cilvēka dabā ir vienmēr apskatīt sevis atstāto čupu. Bet mednieks jūtas ļoti pārsteigts, kad to vajadzīgajā vietā neredz! Pēc pirmā pārsteiguma nāk briesmīga nojausma, jo bikses ir puskombinzons ar lencēm un pagarinātu muguras daļu... . Šis ir patiess stāsts kuru man atstāstīja pats nelaimīgais mednieks. :D
Nostāda uz masta, ņemu plinti, likšu iekšā patronas, bet plintes nav līdzi :D
Tak vot. Stav mednieku linija, tiko iesaakas masts vienam medniekam sagribejas iztukšot vēderu, tas mierīgi apsēdas dara savu lietu..., pēkši parādas cūkas un skrien kā reiz uz to kas tajā laikā sedēja. Tas pamanot cūkas ātri ska slaucīties ar papīru (viņš teica ka mežā papīram jābūt līdzi), knapi paspēja uzvilkt bikses un paskriet malā. Blakus stavošais mednieks novero šādu ainu. Mednieks ceļas uz kājam, ķer plinti, ātri skrien malā. Meža cūkas skrien tieši pa to vietu kur varenais vīrs iztukšoja vēderu un viena no cūkam paslīdeja uz tas ekskrementu čupas, meža cūkai pie muguras pielīpa tualetes papīr. Tas paspēja vel 2 reiz izšaut, bet labi ka netrāpa!
Mja, aprakstīt to nav iespējams, tas ir jāredz! :) tagad viņš populārs visā rajonā!