Doma bija uz vītņotā brauniņa uzsēdināt mazo daktera dioptru, bet mazliet raustos no viņa smalkuma, a, ja nu kur piesitu - 300 naudiņas pūt un palaid :)))
Kāds varbūt šādu apvienību lieto???
Kā ir, vai izturīgi???
Alternatīva ir,tikai jāmeklē kāds paziņa,kas no krievzemes atgādās. Līdzīgus štancē arī priekš Remington SPR453 pusautomāta,kurš būtībā tas pats MP-153 vien ir. Jāmeklē tik,gan kādā ASV internetveikalā arī ir.
Man ar liekas, ka tāda optika būs drošāka, jo punktiem plintes sagāzumu arī nevar kontrolēt. Kahlem līdzīga virs 900latiem maksās.... Bet labi iztieku arī ar vienu Kahles 3-12X56, kad ieliek vismazāko palielinājumu dzinējmedībās.Redzes lauks pietiekošs sanāk. Laukmalē atkal kāds astoņkārtīgs palielinājums noder.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
12.01.2009. 21:53
Nu man stāv Hakko kolimators uz BAR .30-06, bet pēdējā laikā kaut kā esmu sācis nejēdzīgi pūdelēt. Ir smagas aizdomas, kas tas punkts "staigā". Tādēļ esmu ieņēmis lēmumu izmest jamo miskastē un vietā uzlikt 1,5-6x optiku. Laikam jau Docter Unipoint, jo roka neceļās atdot četrciparu skaitli par Swarowski.
Kāds varbūt šādu apvienību lieto???
Kā ir, vai izturīgi???