Internetā atradu tikai USA.
Maksā ar atlaidi 620 USD, bez atlaides pāri 1000 USD. Domājams Latvijā ja tāds produks būtu piedāvāts ar 1000 LVL cena tai būtu jo vienkāršie modeļi un bez sarkanā punkta maksā jau savus 300-400 LVL.
Sīkāku info var atrast caur google.lv
Vēl otra problēma kas šo optiku varētu atvest no ASV?
Nedomāju, ka .30-06 kalibrs būtu kaut kas ārkārtējs, kuru neturētu jebkura puslīdz jēdzīga ražotāja optika. Vari palasīties tepat: http://www.medniekiem.lv/discu...
Man ir tāda optika.Par šito cenu neko labāku nevar vēlēties.Stiklu dzidrums normāls,punktiņš smalks,liels redzes lauks un krusts ļoti patīk.Nostrādāta forši-nekāda lētuma iespaidu neatstāj.
Mīnusi-pasmaga,lielā salā sāk niķoties punkta spaidīšanas poga.
Ja esi izlēmis,pērc droši,vīlies nebūsi,cenas(man sanāca 380ls ar visiem sūtišanas izdevumiem)un kvalitātes attiecība ir lieliska.Par izturību varu teikt,ka esmu izšāvis kādas 300reizes no 308win,un ja pacenšas uz 100m 5lodes var salikt 2cm aplī!
Es ar jau vēlos to iegādāties, bet kā pasūtīt to no ASV. Apskatīju vairākus saitus nekādi nevaru sajēgt kā pasūtīt, jo iepriekšmitētos saitos šīs optikas nav. Bet tur kur ir Opticplanet, tur nevaru saprast kā pasūtīt!!!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
14.01.2009. 10:58
Nez, man pat negribas vairs neko sūtīt no ASV, zinot ka būs čakars ar kaut kādām stulbām stratēģiskajām atļaujām, ko mūsu valsts laikam izdomājusi lai mēs optikas pirktu no vietējiem spekulantiem :(
Nu jau biku vieglāk,muita tiek rēķināta no 150obamiem,vienīgi ja uzraujās uz kādu kārtīgu muitnieku un tas pieprasa licenci...Bet arī tas nav tik sarežģīti:)),ko gan neizdarīsi valsts labā šajos viņai tik grūtajos laikos:))
Jā laiki nav labie, tas it īpaši atspoguļojās 13 janvara mītiņā!!!!, paziņas kas Rīgā dzīvo teica ka skats visai iespaidīgs bija!!!!
Protams labāk būtu ja varētu šos nodokļus appiet, jo tā pat pārāk daudz maksājam nodokļus valstij!!!!
Maksā ar atlaidi 620 USD, bez atlaides pāri 1000 USD. Domājams Latvijā ja tāds produks būtu piedāvāts ar 1000 LVL cena tai būtu jo vienkāršie modeļi un bez sarkanā punkta maksā jau savus 300-400 LVL.
Sīkāku info var atrast caur google.lv
Vēl otra problēma kas šo optiku varētu atvest no ASV?
Mīnusi-pasmaga,lielā salā sāk niķoties punkta spaidīšanas poga.
Ja esi izlēmis,pērc droši,vīlies nebūsi,cenas(man sanāca 380ls ar visiem sūtišanas izdevumiem)un kvalitātes attiecība ir lieliska.Par izturību varu teikt,ka esmu izšāvis kādas 300reizes no 308win,un ja pacenšas uz 100m 5lodes var salikt 2cm aplī!
Protams labāk būtu ja varētu šos nodokļus appiet, jo tā pat pārāk daudz maksājam nodokļus valstij!!!!