Šodien vārdadienu svin Jāzeps, rītdien - Made, Irbe
toptitle

Reģistrēties

Lietotāja vārds:
Lietotāja vārdu izmantosiet, lai ieietu mājas lapā
Vārds:
Uzvārds:
E-pasts:
Parole:

Norādiet savu paroli, ko lietosiet

Piekrišana personas datu apstrādei

Lūdzu norādiet pareizus datus. Pretējā gadījumā profils tiks bez brīdinājuma dzēsts un Jums tiks liegta pieeja portālam. Informējam, ka šis portāls ir publisks. Reģistrējoties portālā un norādot savus personas datus, persona piekrīt to apstrādei saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Ja persona nepiekrīt datu apstrādei, tai ir aizliegts reģistrēties portālā un gadījumā, ja profils ir reģistrēts, tas ir nekavējoties jāizdzēš. Jūsu norādītais vārds un uzvārds tiks norādīts pie Jūsu komentāriem un citām aktivitātēm portālā. Jums ir iespēja to slēpt neautorizētiem mājas lapas apmeklētājiem (piemēram, Google meklētājam), saskaņā ar mūsu privātuma politikas un sistēmas tehniskajiem uzstādījumiem. Prasītie dati mums ir nepieciešami, ņemot vērā medību jomas sensitīvo dabu, kā arī sabiedrības leģitīmās drošības intereses. E-pasts tiks izmantots Jūsu identifikācijai, kā arī tam, lai portāls var Jums nosūtīt paziņojumus. Parasti gan medniekiem.lv uz e-pastu neko nesūta. Parole nepieciešama Jūsu lietotāja konta aizsardzībai un autorizēšanās sistēmas funkcionēšanai. Jūsu parole un e-pasts netiek izpausts trešajām personām.

Lai anulētu atļauju apstrādāt personas datus, persona var dzēst savu profilu pati, vai arī nosūtīt lūgumu administrācijai. Personas dati būs pieejami publiski trešajām personām, tai skaitā - meklētājiem, piemēram - Google. Gadījumā, ja persona nelietos portālu vairāk kā piecus gadus, viņas tekstuālie dati tiks anonimizēti. Pēc datu anonimizēšanas personai nebūs iespēja piekļūt savam profilam.

Personas datu pārzinis SIA "Incrinity", reģ.nr. 40103828241, tel. 29211622, adrese Ūnijas iela 76a-30, Rīga, LV-1084, e-pasts personasdati@incrinity.com